News

Mød Sonos Five, studie-kvalitets lyd

Mød Sonos Five, studie-kvalitets lyd
Userlevel 1
Badge +5

Tilgængelig d. 10. Juni, Sonos Five er vores kraftigste højtaler til musik og andet i high fidelity lyd. Nyd sømløs kontrol med den nye Sonos app, Apple Airplay 2, Musik tjenesters apps og meget mere.

 

snckubati6KM2hNMzEAdN0t5s1VkoLYeUX1-dT7fIdEOFdWu7cThmO80A8P9op3Vqb1WzfWb2DaKKIX60G-ZBnM0xx36TQ_HWTlmU5ia_Bj6E372fsB3gH8gQ02x7u798nYJfqPp

Studie Kvalitets Lyd

Sonos Five leverer den samme geniale lyd som Play:5, med opdateret hardware som forøget hukommelse, mere processorkraft og et nyt wifi modul. Seks D-klasse forstærkere er perfekt indstillet til Five’s akustiske arkitektur for at drive de tre tweeters og tre mid-woofers. 

 

De specialdesignede woofers leverer en fyldig bass mens den forseglede arkitektur eliminere rumklang og ekko. Dette sikrer en tro gengivelse af vokale frekvenser sammen med en fyldig bass uden forvrængning, selv ved høj volumen. 

 

En centralt placeret tweeter og to præcist vinklede side-tweetere skaber en skarp høj-frekvens lydgengivelse.

 

Alt dette skaber en bred lydscene der fordeler lyden til venstre, til højre og lige ud fra en kompakt højtaler. Du kan forøge oplevelsen ved at tilføje endnu en Sonos Five som et stereopar i enten vertikal eller horisontal orientering, eller tage det op på et nyt niveau ved at tilføje en Sonos Sub. 

 

jcB24rosco-rAnquPpvwGxB6oeZJ9kgMqqWGYzEGTsdgp_h2eOqc5Rl8-Mp7ZDVRhrLQ4luMtgdw6jHXXPKMkCzTYs2qhnNIjf8HsXGT9-3tFlZvEdMboFHDzZh3_MBKt-rKPNq2

 

Flere detaljer om Sonos Five:

  • Simpel at sætte op. Sæt Five til strøm og bring din telefon op til Five for automatisk at parre, og sikkert dele WiFi information ved brug af Near-Field Communication (NFC).

  • Analog line-in. Five har 3.5mm jack til at forbinde andre enheder som du kan benytte for at bringe lyd til Sonos fra alt med en traditionel audio forbindelse. 

  • Fleksibel Orientering. Nyd genial lyd med en enkelt horisontal Five, eller par to Five’s i vertikal orientering for utroligt detaljeret stereoseparering.Et par Five kan også bruges som baghøjtalere til et Sonos hjemmebiograf produkt.

  • Kontroller det som du vil. Kontroller Sonos Five med din Sonos app, din favorite musik tjenestes app eller Airplay 2. Touch kontrollen giver dig kontrol over play, pause, næste nummer og gruppering af rum ved bare at trykke eller swipe på toppen af højtaleren. LED indikerer enhedens status, og mute status.

  • Indstil med Trueplay. Trueplay giver dig mulighed for at foretage en professionel højtalerkalibrering med din iOS enhed. Tilpasning og optimisering af højtaleren til de unikke karateristikker i rummet. Kræver en iOS enhed. 

  • Størrelse. Størrelsen er (H x B x D) 203mm x 364mm x 154 mm og Five vejer 6.36 kg.

Forudbestil idag på Sonos.com i sort med sort front, og for første gang, hvid med hvid front for 4.349 DKK.

Vi har annonceret detaljerne omkring Sonos Arc og den nye Sonos Sub. Du kan også se vores blog for flere fortællinger. 


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

2 replies

Badge

Jeg har fire Play 5’ere, og er yderst tilfreds. Hvad er præcist forskellen på Play 5 2. gen og Five? Er det blot en æstetisk opdatering, eller er der andet ved det?
Den ser super fin ud!

Userlevel 1
Badge +5

Designet har andre detaljer. Den interne hardware er ændret.

Mere processorkraft, mere hukommelse og et nyt trådløst modul der har NFC for nemmere opsætning.