Answered

Fejl ved connect af enheder til Arc

  • 7 August 2022
  • 5 replies
  • 113 views

Hej, Vi har 2 Arc i huset, som hver er koblet sammen med en sub og 2 stk. one. Pludselig virker surround og sub lyd ikke længere. Vi kan sagtes koble sub’en sammen med andre enheder og så virker det fint. Vi har forsøgt at nulstille både arc og sub, men lige meget hjælper det. Er der andre der har oplevet dette og fået det fikset? Vi har tjekket wifi er aktiv på Arc og surround og sub er slået til.

icon

Best answer by Mike R. H. 22 August 2022, 23:28

View original

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

5 replies

Sørg for, at tv'et er indstillet til Dolby Digital Plus-lydudgang og ikke stereo PCM - DTS:X/HQ-codecs understøttes ikke.  Sørg for, at lydkilden er Dolby Surround Sound - for eksempel en Netflix-film som '6 Underground' osv. Prøv også at forbinde en Sonos-enhed direkte til din router (men ikke en surroundhøjttaler eller sub).

Tak, er tjekket, men det hele har virket før og for en 1,5 uge siden stoppede det med at virke. Når vi forsøger at tilføje sub eller one til arc får vi besked om “der er sket en fejl” men sub/one står efterfølgende under arc’en, men virker ikke. 

Da du ser en fejlmeddelelse, vil jeg indsende en Sonos-diagnoserapport fra området "Indstillinger/Support" i Sonos-appen
 Noter den genererede reference og læg den måske tilbage her.
 Så, når det er tilgængeligt, kontakt/chat med Sonos Support-personale om sagen via dette LINK og se, hvad de kan foreslå for at løse sagen.

Userlevel 5
Badge +11

Hej @Trine75 og velkommen til communitiet.

Ud fra det du beskriver, så kunne det lyde som om der måske er nogle indstillinger i routeren som stopper Arcen i at måtte kommunikere med surround og sub’en.
Hvis de slet ikke vil forbinde til Arcen, så ville jeg antage det er DHCP proxy som er problemet. Hvis de forbinder men der bare ikke kommer lyd ud af nogen af dem så ville jeg give @Ken_Griffiths ret og tage en diagnostik som du kan bruge når du kontakter Sonos support. Så kan de tjekke hvor kommunikationen fejler imellem Arcen og dine andre enheder.

 

Håber du får det løst, så du igen kan nyde dit hjemmebiografs system.

 

Mike H.

Tak for svar, men både sub og one fejlede ved connect. Efter endnu en nulstilling af arc virker det nu for begge vores Arc med god sub og surround. Meget mystisk.