Nyt hardware

Vi introducer Sonos Move, Genial Lyd Overalt

  • 5 September 2019
  • 0 replies
  • 229 views
Vi introducer Sonos Move, Genial Lyd Overalt
Userlevel 1
Badge +5
Vi introducerer Sonos Move, Genial Lyd Overalt

Vi introducerer Sonos Move, den holdbare, batteridrevne smart højtaler til udendørs og indendørs lytning. Sonos Move er tilgængelig fra 24. September.Sonos Move leverer overaskende dyb bass, et ultrabredt lydbillede og automatisk trueplay der perfekt balancerer lyden til hvor du er og hvad du lytter til.

Move har to Class-D digitale forstærkere som er perfekt indstillet til at matche højtalerenhederne og den arkustiske arkitektur. Den har også en nedad affyrende tweeter mod en special designet waveguide der fordele lyden jævnt, sammen med en mid-woofer integreret i kabinettet for at give en dyb, fyldig bass.

Forbind Move til resten af dit Sonos system derhjemme på WiFi for at streame musik i et rum, eller i synkronisering med flere højtalere i dit hjem. Spil musik, tjek nyhederne, sæt alarmer, få dine spørgsmål besvaret, og mere, fuldstændigt håndfrit med Alexa og Google Assistant når disse bliver aktive på Sonos i Danmark.

Move’s batteri er designet til op til 10 timers kontinuerligt brug, så du kan tage den med dig overalt i dit hjem. Skift til bluetooth når du er ude af hjemmet og på farten, og spil musikken direkte fra din mobile enhed.

Detaljer om Sonos Move:
  • Move glider sømløst ned i den inkluderede opladningsstation og har et ergonomisk formet håndtag som gør det let af tage den med sig.
  • Move har en hårdfør ydre skal og en IP56 klassificering hvilket gør at den kan håndtere stød, tab, fugtighed, regn, sne, støv, UV stråling og ekstrem varme og kulde.
  • Automatisk Trueplay indstilling benytter Moves indbyggede mikrofoner til at justere lyden til hvor du lytter når du er på wifi.
  • Touch knapperne på toppen af højtaleren gør det nemt at spille, pause, skippe, justere volumen og gruppere enheden når den er på WiFi. Der er også en mikrofon knap der let kan tænde og slukke for enhedens mikrofoner.
  • Move har også Connect knap, Tænd/sluk samt en WiFi/Bluetooth vælger på bagsiden lige under håndtaget.
Strøm og batteri:
Move’s batteri vil vare op til 10 timers uafbrudt afspilning. Hvis den efterlades væk fra basen og ubrugt, vil Move automatisk gå i Suspend mode for at strække batterilevetiden ud, op til 5 dage. Batteriet er genopladeligt med den inkluderede indendørs oplader eller med enhver USB-C oplader med et af følgende output - 12V/3A, 15V/3A eller 20V/2.25A.

Forudbestil idagSonos.com i Shadow Black for 2.999 Kr., tilgængelig verden over fra 24. September.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.