Nyheder

Slut med software opdateringer til de ældste produkter

  • 21 January 2020
  • 32 replies
  • 2778 views
Slut med software opdateringer til de ældste produkter
Userlevel 5

Vi har nogle vigtige nyheder om vores ældste Sonos-produkter, der deles på vores Sonos-Blog i dag. Teksten er inkluderet her for enkeltheds skyld:

 

Fra maj måned 2020 vil nogle af Sonos’ ældste produkter ikke længere modtage softwareopdateringer og nye features. Vi forklarer her, hvorfor og hvilke muligheder, du har.

 

Da Sonos for snart 20 år siden introducerede den teknologi, der gjorde det muligt at afspille musik i flere rum ad gangen, lyttede vi til musik på en anden måde, end vi gør i dag. Faktisk kom de første Sonos-produkter endnu før den første iPhone, og dengang MySpace var det hotte sociale medie. For at udvikle multirums-musik og smarte højttalere kombinerede vi hi-fi-lyd med computerfunktionalitet. Hvert enkelt Sonos-produkt har en mikroprocessor, flash-hukommelse og andre komponenter, som man typisk finder i computere og smartphones.

 

Siden dengang har vi oplevet en massiv teknologisk udvikling lige fra anvendelsen af trådløse netværk og bluetooth til streamingtjenester og stemmeassistenter. Gennem hele denne udviklingsproces har Sonos løbende tilføjet nye funktioner gennem softwareopdateringer. Vi er meget stolte af, at vi har bygget langtidsholdbare produkter, som vores brugere stadig har glæde af. Faktisk er 92% af alle produkter, som Sonos nogensinde har produceret, stadig i brug i dag. Det er ret enestående i forbrugerelektronikkens verden. Men vi er altså nu kommet til et punkt, hvor nogle af de ældste produkter simpelthen har nået deres tekniske grænse for hukommelse og processorkraft.

 

Fra maj i år vil disse ældre produkter ikke længere modtage softwareopdateringer eller nye funktioner. Der er tale om vores originale Zone Players, Connect og Connect:Amp (lanceret i 2006 og solgt indtil 2015), første generations Play 5 (lanceret i 2009), CR200 (lanceret i 2009) og Bridge (lanceret i 2007).

 

I dag bygger hele Sonos-oplevelsen på et tæt forbundet økosystem, der giver adgang til mere end 100 streamingtjenester, stemmeassistenter og kontrolfunktioner som f.eks. Apple AirPlay 2. Uden nye softwareopdateringer vil adgangen til nogle af disse tjenester og dit Sonos-systems samlede ydeevne blive påvirket, især i takt med at Sonos’ partnere videreudvikler deres teknologi.

 

For at hjælpe dig bedst muligt igennem denne overgang, tilbyder vi følgende to muligheder:

Mulighed 1) Forsæt med at anvende de pågældende produkter uden opdateringer og ny funktionalitet

Mulighed 2) Køb et nyt Sonos-produkt med 30% rabat for hvert af de gamle produkter, du ønsker at erstatte 

Hvis du er usikker på om dine produkter er påvirkede kan du kontrollere dette igennem systemoversigten på din profil på Sonos.com.

 

Hvis du ønsker at gøre brug af rabatordningen, bliver dine gamle produkter sat i et såkaldt Recycle Mode, der sletter al personlig information og sikrer, at ingen uvidende køber et ældre produkt med begrænset levetid og en funktionalitet, der ikke lever op til den oplevelse, som brugerne forventer af Sonos i dag. Recycle Mode findes kun i de gamle Sonos-produkter nævnt ovenfor.

 

Dernæst opfordrer vi dig til at skille dig forsvarligt af med produktet på en genbrugsstation, hvilket er det mest miljøvenlige. Hvis du ikke har en genbrugsstation i nærheden, betaler vi for returnering af dit produkt til Sonos og sørger for ansvarligt genbrug.

 

Ideelt set holdt vores produkter for evigt, men vi er stadig begrænset af den nuværende teknologi. Sonos’ ansvar i denne sammenhæng rummer tre væsentlige elementer: Vi skal bygge produkter der holder i lang tid. Vi skal producere vores produkter mere miljøvenligt gennem materialer, emballage og distribution. Og vi skal hjælpe vores kunder bedst muligt gennem overgangen, når et givent produkt nærmer sig enden af sin levetid.

 

Hos Sonos har vi altid troet på valgfrihed, hvad enten det drejer sig om streamingtjenester eller hvordan du ønsker at styre din lytteoplevelse. Vi håber, at disse to muligheder – forsat at bruge disse produkter uden softwareopdateringer eller at benytte rabatordningen til at købe et nyt produkt – giver dig mulighed for at træffe et tilfredsstillende valg.

 

Vi er stolte over at have en plads i dit hjem og ønsker også fremover at kunne give dig den bedst mulige lytteoplevelse, også selv om nogle produkter når til enden af deres levetid.

 

Få mere information her: Ikke flere software opdateringer for ældste produkter    

Lad os vide hvis du har yderligere spørgsmål.


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

32 replies

Userlevel 3

Kære Sonos.

 

I har netop meddelt mig at jeg skal investere 13.000kr minus 30% rabat, for at få lov at blive ved med at bruge jeres produkter. Gør jeg ikke det, vil de på sigt holde op med at virke, og jeg vil heller ikke kunne bruge evt. nye produkter i kombination med de gamle (Connect og Play 5 gen 1).

I argumenterer med at de gamle produkter ikke kan opgraderes med nye features.
Dette er fint med mig! Jeg har intet behov for disse nye features. Produkterne lever fint op til mit behov, selvom de har nogle år på bagen, og jeg ønsker ikke at bruge godt 9.000kr, for at bevare status quo! Turen kommer vel også snart til de næste produkter, såsom Play 1.

Jeg vil opfordre jer til at finde en teknisk løsning, som tillader de gamle produkter at køre videre uden nye features.
Jeg tror, der er mange, som er fint tilfreds med f.eks. Play 5, og ikke har nogen ambition om at skulle udskifte disse.

Badge

Det er et risikabelt træk, som HQ vælger at gøre. Dog blev det allerede varslet i 2018, da SONOS blev børsnoteret. 
Her stod følgende advarsel til investorerne: “We may lose existing customers if their older products cannot integrate with newer versions of our software, and this may also result in negative publicity that could adversely affect our reputation and brand loyalty and impact our ability to attract new customers or sell new products to existing customer”.

Jeg må sige, at det er virkelig flot, at virksomheden selv kan se det i øjnene. Det er dog en skam, da Z5, bedre kendt som Play: 5 gen. 1 er et fantastisk produkt, som var med til at sætte SONOS i stuerne for mange af deres nuværende kunder. Jeg vil holde igen med opkøb af aktier, men jeg har dog anden generation af Play: 5, og der er væsentlige forbedringer, hvorfor jeg forstår grunden til, at dette valg er blevet truffet. 

Userlevel 3

Jeg forstår også fint at der er tekniske begrænsninger på gamle produkter og gode grunde til at promovere nye, men for de kunder, der har et gammelt produkt, og som er fint tilfredse med dets funktionalitet, er det et meget drastisk skridt.

Jeg vil personligt bruge de kommende måneder på at lede efter passende alternativer til Sonos - fra producenter med en mere kundevenlig politik.
Det er ærgerligt, for jeg er rigtigt glad for de 10 Sonos produkter, jeg har, og havde gerne kørt videre med dem, og gradvist udvidet og opgraderet efter behov. Men jeg bryder mig ikke om at blive tvunget til det på denne måde.

Userlevel 1

bare ik iorden !!! .. med et ny bygget hus fra now 2013 og 5 AMP og 4 Connert som blev installeret der . Også denne mail Idag ik iorden også få 30 % på  nyt .. vågn op sonos 😳😤😤

Userlevel 1

Hej Sonos,

Tak for beskeden. Jeg har i dag et Sonos system jeg havde tænk mig at udbygge, så snart vores husrenovering bliver færdig. Jeg er glad for at beskeden nåede frem inden jeg fik indkøbt flere Sonos-enheder. (har ikke set beskeden fra 2018).

Jeg tvivler på at Sonos kan komme med nogen som helst troværdig garanti for at næste generation ikke også bliver “forældet” på 10 år (eller 5 år, eller…?), og jeg vil ikke smide gode penge efter dårlige.

“Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me...”

Userlevel 1

Hej Sonos,

Jeg har købt min Play:5 1. generation for 5 år siden og nu kan jeg smide den ud eller blokere hele mit Sonos system for opdateringer. Heldigvis kan jeg købe jeres 5 år gamle Play:5 2. generation med 30 % rabat! Jeg kan vel regne med at kunne brug den i et par år inden I mener at den er forældet og skal erstattes…

Højtalere skal kunne holde i årtier, ikke i få år. Dette er fuldstændigt uacceptabelt. I har vist i øvrigt ikke hørt at vi skal gøre noget for klimaet, bl.a. ved at benytte vores produkter i længere tid.

Userlevel 1

Et helt igennem usympatisk træk, som kun kan bunde i et panisk ønske om mersalg efter børsnoteringen som nu betyder at al værdi skal presses ud af de stakkels kunder som nu får pistolen for panden.

 

Gør os i det mindste den tjeneste at fjerne alle jeres ulidelige meddelelser i app’en som nu minder mig om at jeg skal smide mine “gamle” apparater ud og købe jeres nye generation.

 

Advarsel til andre kunder: påbegynd ikke bytteprocessen, du kan ikke fortryde uden at din app permanent indeholder et krav om at du færdiggør processen.

Userlevel 4
Badge +1

Trofast bruger i 12 år og med 11 produkter - og smider i denne bombe.

Det er bare ikke godt nok. Og så med en joke af 30% rabat.

Seriøst I mener jeg skal donere over DKK 30.000 til Sonos for at I kan spare lidt kroner på udvikling?

OG så er det lige tanken på miljøet. Er det gået hen over hovedet på Sonos at i opfordrer 100.000 vis a kunder til at smider millioner af produkter på lossepladsen. Produkter der virker der fuldt ud virker - blot ønsker Sonos ikke at understøtte dem mere.En helt enorm miljøbelastning og helt unødvendig. Hvilket århundrede lever I i?

Stod overfor at knytte endnu et par enheder til system - det kommer så ikke til at ske. Vil lade det nuværende system lige så langsomt dø - og så finde et nyt system. Mens jeg vil forsøge at glemme de mange penge jeg har lagt hos Sonos.

Userlevel 1
Badge

Helt igennem usympatisk træk fra Sonos, og jeg tilslutter mig utilfredsheden fra andre.

Jeg har investeret i mange Sonos produkter, som fortsat fungerer fint til mit behov. Faktisk har jeg anbefalet Sonos til flere, som derefter også har købt produkterne. Nu føler jeg faktisk, at jeg har gjort dem en bjørnetjeneste.

I fremtiden kan jeg ikke anbefale Sonos efter denne svinestreg, og jeg skal absolut ikke benytte mig af “opgraderings-tilbud”. Det er kun en stakket frist, inden historien gentager sig.

Sonos gør det svært for sig selv.

 

 

Badge

Kære Sonos.

 

I har netop meddelt mig at jeg skal investere 13.000kr minus 30% rabat, for at få lov at blive ved med at bruge jeres produkter. Gør jeg ikke det, vil de på sigt holde op med at virke, og jeg vil heller ikke kunne bruge evt. nye produkter i kombination med de gamle (Connect og Play 5 gen 1).

I argumenterer med at de gamle produkter ikke kan opgraderes med nye features.
Dette er fint med mig! Jeg har intet behov for disse nye features. Produkterne lever fint op til mit behov, selvom de har nogle år på bagen, og jeg ønsker ikke at bruge godt 9.000kr, for at bevare status quo! Turen kommer vel også snart til de næste produkter, såsom Play 1.

Jeg vil opfordre jer til at finde en teknisk løsning, som tillader de gamle produkter at køre videre uden nye features.
Jeg tror, der er mange, som er fint tilfreds med f.eks. Play 5, og ikke har nogen ambition om at skulle udskifte disse.

Du kan fortsat bruge din første generation af Z5. De opdateres blot ikke længere. 
Problemet bliver dog, om man om x-antal år fortsat kan bruge de musiktjenester, som man gør i dag. 

Jeg er dog enig i din utilfredshedshed med 30%. Det er ikke til at råbe hurra for, især ikke for de første kunder, som var med til at gøre SONOS store.

Userlevel 1

Kære Sonos,

Endnu en stemme i koret af forfærdede kunder.

I bliver simpelthen nødt til at finde en løsning så man stadig kan have koblet gamle og nye enheder sammen.

Hele Jeres eksistensberettigelse var at I var teknologisk overlegne, så find dog en af de kloge gutter frem fra kælderen og få det løst!

En ting er pengene jeg skal bruge på at gen-købe noget der virker fint - der er i sig selv usømmeligt - men endnu værre er det for miljøet.

Jeg kan lige forestille mig hvordan det kommer til at føles at smide en fuldt funktionsdygtig Play3/5 i containeren pgra. for lidt uhukommelse til en kommende opdatering. Det er en direkte hån imod alt hvad der foregår på kloden i øjeblikket.

Det er software - det kan løses!

Userlevel 1

Kære Sonos

Jeg har brugt en formue på at købe jeres system. Nu vil I handicappe det, så jeg køber et nyt.

Det kommer ikke til at ske! Hvis mit “gamle” Sonos ikke længe virker, køber jeg et andet system. Ellers risiker jeg jo blot at i laver samme nummer igen om få år, ikk’ 

 

Grrr….

 

 

I må komme med en bedre løsning, jeg har for et anseligt beløb i både “gamle”  og nye produkter, og har ikke råd/lyst til at investere over 20.000 kr. for at alle mine produkter kan fungerer. Jeg får intet ud at den investering, kommer allehøjest op på niveau med hvad jeg har i dag 

Jeg synes ikke det er en måde at behandle jeres tidlige kunder på, der var ingen der fortalte mig, at mine produkter ville blive ubrugelige efter få år.

Jeres tilbud om 30 % er helt til grin, det kan man jo også få til et januar udsalg.

Var det ikke en ide at give mulighed for, at man kan aflevere sin gamle 5’er og så kan man købe en ny til en fordelagtig pris. Det vil også håndtere affaldsproblematikken, som er beskrevet tidligere. Jeg ved godt at det vil blive mere besværligt for Sonos, men ellers placerer I besværet hos jeres trofaste kunder, og det tror jeg ikke er en god ide 

 

 

Userlevel 2

Hej Sonos,

Jeg har købt min Play:5 1. generation for 5 år siden og nu kan jeg smide den ud eller blokere hele mit Sonos system for opdateringer. Heldigvis kan jeg købe jeres 5 år gamle Play:5 2. generation med 30 % rabat! Jeg kan vel regne med at kunne brug den i et par år inden I mener at den er forældet og skal erstattes…

Højtalere skal kunne holde i årtier, ikke i få år. Dette er fuldstændigt uacceptabelt. I har vist i øvrigt ikke hørt at vi skal gøre noget for klimaet, bl.a. ved at benytte vores produkter i længere tid.


Helt enig. For mig er Sonos i kategorien HiFi-udstyr, ikke tv/telefon. Min Play:5 fungerer fint for mig, den indbyggede forstærker og højttaler er ikke forældet. 
Det må være muligt at lade ældre enheder køre videre i et system m slave til nyere enheder. 
Eller Sonos burde udforme produkterne så det er muligt at skifte print-boardet med processor og RAM. 

Userlevel 2

 

Fra maj i år vil disse ældre produkter ikke længere modtage softwareopdateringer eller nye funktioner. Der er tale om vores originale Zone Players, Connect og Connect:Amp (lanceret i 2006 og solgt indtil 2015), første generations Play 5 (lanceret i 2009), CR200 (lanceret i 2009) og Bridge (lanceret i 2007).

 

Jeg er dybt skuffet, og vil ikke længere købe Sonos. Reelt kan jeg ikke være sikker på at nye produkter vil have mere end 5 års levetid. Det er gode produkter, men så meget er de ikke værd. 

Min Play:5 fungerer fint for mig, den indbyggede forstærker og højttaler er ikke forældet, som jeg forstår det, er det den indbyggede processor der er for langsom, og med for lidt indbygget hukommelse. Det burde kunne opgraderes!
Det må også være muligt at lade ældre enheder køre videre i et system som slave til nyere enheder. 
Eller Sonos burde udforme produkterne så det er muligt at skifte print-boardet med processor og RAM. 

Det er helt uacceptable at velfungerende HiFi skal køres på genbrugsstationen. 

RIP Sonos. Vil ikke anbefale Sonos aktier ovenpå den her.

Userlevel 1

Hej Sonos,

Det kan i simpelthen ikke være bekendt !

Og så er jeg iøvrigt ligeglad med hvornår hvad er annonceret , ingen havde vel i deres vildeste fantasi forestillet sig at i kunne finde på at gøre noget så nederdrægtigt , nogen af produkterne har i solgt helt op til 2015 !! HELT ÆRLIGT ! , det er bare ikke godt nok ,overhovedet ,

fint nok at der ikke er en masse nye ting i fremtiden de ikke kan , fred være med det ! men at gøre dem ubrugelige , det er grænsende til at være bondefangeri ! 

Det her er jo ikke bare nogen få tusinde til en ny mobiltelefon der pludselig bliver forældet , det er jo i 10.000 vis af kroner mange af os skal investere hvis vi skal på niveau igen , og hvornår har i så tænkt i vil gøre det samme igen , om 5 år måske…!!

Sonos har virkelig tjent mig godt i alle de år jeg har haft det , men der er andre spillere på markedet der kan det samme , og hvis ikke i kan få løst det her på tilfredstillende vis , er i ganske enkelt ikke dygtige nok , i skal ikke forsøge at bilde mig ind at det ikke kan lade sig gøre , det er et spørgsmål om at finde de mennesker der kan løse opgaven , jeg håber ikke det er viljen der mangler , hvis ikke i kan komme i mål med det , er jeg ikke længere kunde til jeres produkter , jeg tør ikke løbe risikoen for igen at smide penge ud af vinduet ,

Håber meget i tager det her alvorligt !

mvh  Ove Friis

 

 

 

 

Userlevel 3

Kære alle.

godt at se så mange berrettiget forargede reaktioner.

Denne manøvre fra Sonos er helt uacceptabel.

Det kunne være rart med en reaktion fra Sonos selv.
Vi udgør naturligvis kun en meget beskeden andel af Sonos’ samlede kundebase, men vi repræsenterer en gruppe af gamle, trofaste kunder med mange enheder, som er tilkøbt over en årrække, og mon ikke, der er en hel del andre som os!
For mit eget vedkommende havde jeg tænkt mig at fortsætte med at udbygge mit system indtil denne besked kom.
Dette er imidlertid fuldstændigt udelukket nu, medmindre der kommer en klar melding fra Sonos om en mere kundevenlig strategi.

Hvad siger I, Sonos?

Nogle tanker om disse reaktioner fra tidligere trofaste kunder?

 

Kære Sonos,

Jeres produkt er så godt at det fik mig overbevist om at det var de mange penge værd. Jeg skylder jer en stor tak for den penge i har sparet mig for fremadrettet, selvom jeg står med et rimeligt tab i dag, på mine ældre Sonos enheder.

 

Nu er det tid til at søge alternativer og i har jo lavet en pæn plads i markedet til konkurrenterne, så det kan ikke vare længe 😃

 

Det der fik mig til at trække stikket er jeres dobbeltmorale over for jeres grønne politik. At gå ind og blokere fuldt fungerende elektronik, for at man skal købe nyt, det er ikke grønt. Heller ikke selvom det ryger på den lokale genbrugsstation. 100% genbrug vil i næsten alle tilfælde være bedre end genbrugsstationen.


Er der nogen der er interesseret i at overtage resterne af mit system? 😂

Userlevel 1

Hej Somos

prøv lige at checkke Trustpilot der flyder over med utilfredse kunder....

Er der nogen som har erfaringer med produkterne fra TIBO, de synes at dække det samme behov, omend et lidt andet design?

https://tibo-electronics.com/product-category/speakers/multiroom-speakers/

Dansk forhandler her: https://hifi-freaks.dk/

Jeg leder efter alternativer da flere af mine Sonos enheder ikke er kvalificeret til nye opdateringer men heller ikke trade-in rabat. Så det er forfra, og dermed skal mulighederne jo afdækkes.

Userlevel 2

Det er jo fuldstændig til grin at lukke ned for de ældre produkter. Har 2 huse og 50 sonos enheder - startede med at købe jeres produkter for da i var helt små - har for omkring 30.000 dkk af “gamle” produkter som i nu siger jeg bare kan smide ud !!! Det er HØJTALERE som fungerert fint - hvorfor  i alverden vil i have at vi i 2020 bare skal smide det ud ? Det er vanvittigt og i bør trække jeres beslutning tilbage ASAP for ikke at få en shitstorm af rang…..

 

DÅRLIG STIL !!!!!

Vi har nogle vigtige nyheder om vores ældste Sonos-produkter, der deles på vores Sonos-Blog i dag. Teksten er inkluderet her for enkeltheds skyld:

 

Fra maj måned 2020 vil nogle af Sonos’ ældste produkter ikke længere modtage softwareopdateringer og nye features. Vi forklarer her, hvorfor og hvilke muligheder, du har.

 

Da Sonos for snart 20 år siden introducerede den teknologi, der gjorde det muligt at afspille musik i flere rum ad gangen, lyttede vi til musik på en anden måde, end vi gør i dag. Faktisk kom de første Sonos-produkter endnu før den første iPhone, og dengang MySpace var det hotte sociale medie. For at udvikle multirums-musik og smarte højttalere kombinerede vi hi-fi-lyd med computerfunktionalitet. Hvert enkelt Sonos-produkt har en mikroprocessor, flash-hukommelse og andre komponenter, som man typisk finder i computere og smartphones.

 

Siden dengang har vi oplevet en massiv teknologisk udvikling lige fra anvendelsen af trådløse netværk og bluetooth til streamingtjenester og stemmeassistenter. Gennem hele denne udviklingsproces har Sonos løbende tilføjet nye funktioner gennem softwareopdateringer. Vi er meget stolte af, at vi har bygget langtidsholdbare produkter, som vores brugere stadig har glæde af. Faktisk er 92% af alle produkter, som Sonos nogensinde har produceret, stadig i brug i dag. Det er ret enestående i forbrugerelektronikkens verden. Men vi er altså nu kommet til et punkt, hvor nogle af de ældste produkter simpelthen har nået deres tekniske grænse for hukommelse og processorkraft.

 

Fra maj i år vil disse ældre produkter ikke længere modtage softwareopdateringer eller nye funktioner. Der er tale om vores originale Zone Players, Connect og Connect:Amp (lanceret i 2006 og solgt indtil 2015), første generations Play 5 (lanceret i 2009), CR200 (lanceret i 2009) og Bridge (lanceret i 2007).

 

I dag bygger hele Sonos-oplevelsen på et tæt forbundet økosystem, der giver adgang til mere end 100 streamingtjenester, stemmeassistenter og kontrolfunktioner som f.eks. Apple AirPlay 2. Uden nye softwareopdateringer vil adgangen til nogle af disse tjenester og dit Sonos-systems samlede ydeevne blive påvirket, især i takt med at Sonos’ partnere videreudvikler deres teknologi.

 

For at hjælpe dig bedst muligt igennem denne overgang, tilbyder vi følgende to muligheder:

Mulighed 1) Forsæt med at anvende de pågældende produkter uden opdateringer og ny funktionalitet

Mulighed 2) Køb et nyt Sonos-produkt med 30% rabat for hvert af de gamle produkter, du ønsker at erstatte 

Hvis du er usikker på om dine produkter er påvirkede kan du kontrollere dette igennem systemoversigten på din profil på Sonos.com.

 

Hvis du ønsker at gøre brug af rabatordningen, bliver dine gamle produkter sat i et såkaldt Recycle Mode, der sletter al personlig information og sikrer, at ingen uvidende køber et ældre produkt med begrænset levetid og en funktionalitet, der ikke lever op til den oplevelse, som brugerne forventer af Sonos i dag. Recycle Mode findes kun i de gamle Sonos-produkter nævnt ovenfor.

 

Dernæst opfordrer vi dig til at skille dig forsvarligt af med produktet på en genbrugsstation, hvilket er det mest miljøvenlige. Hvis du ikke har en genbrugsstation i nærheden, betaler vi for returnering af dit produkt til Sonos og sørger for ansvarligt genbrug.

 

Ideelt set holdt vores produkter for evigt, men vi er stadig begrænset af den nuværende teknologi. Sonos’ ansvar i denne sammenhæng rummer tre væsentlige elementer: Vi skal bygge produkter der holder i lang tid. Vi skal producere vores produkter mere miljøvenligt gennem materialer, emballage og distribution. Og vi skal hjælpe vores kunder bedst muligt gennem overgangen, når et givent produkt nærmer sig enden af sin levetid.

 

Hos Sonos har vi altid troet på valgfrihed, hvad enten det drejer sig om streamingtjenester eller hvordan du ønsker at styre din lytteoplevelse. Vi håber, at disse to muligheder – forsat at bruge disse produkter uden softwareopdateringer eller at benytte rabatordningen til at købe et nyt produkt – giver dig mulighed for at træffe et tilfredsstillende valg.

 

Vi er stolte over at have en plads i dit hjem og ønsker også fremover at kunne give dig den bedst mulige lytteoplevelse, også selv om nogle produkter når til enden af deres levetid.

 

Få mere information her: Ikke flere software opdateringer for ældste produkter    

Lad os vide hvis du har yderligere spørgsmål.

Farvel og tak, Sonos!!!!

Jeg stod lige for at købe nogle flere enheder til min i forvejen velfungerende Sonos opsætning som jeg har bygget på siden 2012. Men nej, det vil ikke komme til at virke, hvis jeg ikke også skifter de gamle enheder ud!!! WHAT!!! Det er jo fuldkommen galimatias! 

Og det er jo fuldkommen håbløst at man nu skal til at smide sine gamle velfungerende enheder ud - Det er en hån mod miljøet! Og så en genkøbs-rabat på sølle 30% på totalt velfungerende enheder  - 30% rækker jo som en skrædder i helvede for at få det tilsvarende udstyr man allerede har idag!

Jeg kan købe meget andet udstyr for de penge jeg nu skal lægge for at få “genkøbt” mine nuværende velfungerende enheder! 

Så hvis ikke I meget snart kommer på en løsning, hvor de gamle enheder i et eller andet omfang stadig kan bruges sammen med de nye, og/eller i tilbyder en tilbagekøbs-rabat som giver mening for os trofaste kunder som har været med til at bygge Sonos op til det, det er i dag  - Ja så er det farvel og tak for mit vedkommende!

I har fortjent al den shitstorm der måtte komme, med sådanne dispositioner I laver!

 

 

Userlevel 1
Badge +5

Hej Allesammen,

 

Vi har samlet information om de emner vi ser kræver lidt ekstra uddybning.

I kan finde vores udmeldelse omkring dette, HER.

 

Med venlig hilsen

Frederik H.

 

Sonos Customer Care

Technical Support Engineer

 

Dårlig klimastil og dårlig kundestil.

hvad siger Forbrugerstyrelsen mon? Er der nogen der har kontaktet dem?

og hvad med div. forbrugerprogrammer?