Nyheder

Mød SYMFONISK, IKEA højtalere i partnerskab med Sonos

  • 3 July 2019
  • 0 replies
  • 1086 views
Mød SYMFONISK, IKEA højtalere i partnerskab med Sonos
Userlevel 1
Badge +5
Vi introducerer SYMFONISK, helt nye højtalere designet af IKEA i partnerskab med Sonos så de problemfrit kan indgå med Sonos systemer. Vi er begejstrede for at fremvise SYMFONISK boghylde og bordlampe højtalerne.

[img]https://uploads-eu-west-1.insided.com/sonos-en/attachment/3be39745-4a62-43f5-9d79-bbe43f7fd0f2.jpg[/img]

Bordlampen med indbygget WiFi højtaler inkorporerer lyd, lys og design i et enkelt produkt, perfekt til små rum eller hjem der ikke ønsker teknologi skal være en dominerende del af hjemmets udseende.

Den anvendeligt boghylde WiFi højtaler åbner op for at opleve Sonos fra nye placeringer, med funktioner der kan sprede glæde og gode lydoplevelser i hjemmet.

Med disse nye tilføjelser har du endnu bedre muligheder for at finde den bedste løsning til at opfylde dine designmæssige og lydmæssige behov. Såsom at tilføje en bordlampe til et rum for at bringe lys og lyd, eller montere boghylde højtalere i IKEA produkter eller på væggen.

Alle SYMFONISK produkter kan styres gennem Sonos app'en og virker sammen med andre Sonos enheder. Du vil også være i stand til at bruge direkte kontrol fra udvalgte musikpartnere samt Airplay 2 funktionalitet med iOS enheder. Produkterne vil modtage Sonos software opdateringer. Nogle funktioner kan have specifikke hardware krav der muligvis ikke er i SYMFONISK.

To ens SYMFONISK højtalere kan bruges som baghøjtalere i et Sonos baseret hjemmebiograf system eller kan blive sat op som et steroepar for at forbedre lydkvaliet, stereobillede og musikoplevelsen i et rum.

Sonos app'en til iOS enheder kan ydermere tune SYMFONISK højtalerne med Trueplay så du kan tilpasse lydprofilen til det enkelte rum.

SYMFONISK WiFi bordlampe kommer i både sort og hvid, og har en E12/E14 fatning til pæren. Den er fuldt i stand til at understøtte en TRÅDFRI smart pære hvis du skulle ønske det. Den har en tænd/sluk knap på siden til at styre lyset.

Boghylde og bordlampe højtalerne vil være tilgængelige i Europa og Nordarmerika fra August 2019, solgt ekslusivt i IKEA varehuse og på IKEA.com

Find mere information og hold dig opdateret på vores hjemmeside.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.