Mød Sonos One SL

  • 5 September 2019
  • 0 replies
  • 303 views
Mød Sonos One SL
Userlevel 1
Badge +5
Mød Sonos One SL

Tilgængelig d. 12. September, Sonos One SL er den essentielle højtaler til musik og mere. Sonos One SL har den samme lyd og mange af de samme fantastiske funktioner som Sonos One, kun uden de indbyggede mikrofoner, hvilket giver dig valget om du vil tilføje en stemmetjenesteforberedt højtaler eller ej.Sonos One SL leverer en rig, rum-fyldende lyd i en kompakt størrelse. Den har to class-D forstærkere som er perfekt indstillet til dens unike akusistiske opbygning som driver en mellemtone woofer og en tweeter.

Styr den med Sonos app, Apple Airplay 2 og mere. Du kan stadig styre One SL med din stemme når den er trådløst forbundet med en enhed der har en aktiv stemmetjeneste, som en Sonos One, Sonos Beam, Amazon Echo Dot eller Google Home Mini. Kun hvor disse tjenester er tilgængelig på Sonos.

Det kompakte design passer ind næsten overalt. Stil den på dit køkkenbord eller gem den væk på en hylde i kontoret. Sæt to Sonos One SL i stereopar, eller en One SL og en Sonos One for at få stereolyd eller som surroundhøjtalere i en 5.1 opstilling.

Flere detaljer om Sonos One SL:
  • Stream musik til One SL med Sonos app eller Apple AirPlay 2.
  • Brug Trueplay med en iOS enhed til at tune højtaleren til at lyde godt hvorend den står.
  • Berøringsfølsom kontrol på toppen lader dig tappe og swipe for at afspille, pause, springe over, justere volumen og gruppere rum.
Forudbestil idagSonos.com i stilfuld komplet sort eller komplet hvid for 1.499 Kr., tilgængelig verden over fra 12. September.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.