News

Mød Arc, Genial lyd til dit TV

Mød Arc, Genial lyd til dit TV
Userlevel 1
Badge +5

Tilgængelig d. 10. Juni, Sonos Arc er vores premium smart soundbar til TV, film, musik, spil og mere. Arc bringer en genial surround lyd i 3D, sammen med fyldig musik, elegant design og indbygget stemmestyring. Oplev udsendelser, film og spil med den præcise og indlevende lyd fra Dolby Atmos og nyd fantastiske lydoplevelser gennem streaming, podcasts og lydbøger.

 

KX8rRVTz3IEr5HrExV75waT9vQr4WbFTgVP1nq5PgzUrwoWHAxdq82LUWymE0BkBgcTj9098goJNRkMbHsWO0OV2Kl2bDwgTaFeur6_quEEJFvS_azYzTGE7DaTgDOeGgqEIACtG

Extraordinær lyd møder elegant design

Elleve højtydende højtalerenheder, inklusiv specielle elliptiske woofere og præcist vinklede side-tweeters producere et højdetaljeret lydbillede og imponerende bass til hjemmebiograf og musik streaming. Arc’s opad-affyrende højtalerenheder skaber en fler-dimensional lydscene der bevæger sig omkring dig, gengiver hver visken og eksplosion med dramatisk klarhed, detalje og dybe.

 

Med sin aflange form, bløde profil og sømløse facade er Arc diskret på væggen eller under TV’et uden at trække fokus. Når den er monteret på vægbeslag finder en magnetisk sensor orientereringen og justere smart equalizeren for at holde styr på ressonans fra bassen.

 

Arc’s lyd er specielt kalibreret med hjælp fra Oscarvindende lyd ingeniøre for at fremhæve den menneskelige stemme så du altid kan følge historien. Den avancerede lydbehandling skaber 5 fase-arrangerede lydkanaler som på mesterlig måde levere lyd til dine øre fra alle retninger på det helt rigtige øjeblik. Benyt forbedret Trueplay indstilling til at optimisere lyden til de unikken karakteristika i dit rum, selv med kalibrering af de vertikale lydkanaler for præcis lokalisering.

 

7ccRVLyhAUR3x_36AIhNOgxumdpIGcyltsUxzu9-LRiJdKuQzTeNmrLu_fs0KVkpys_fQmkMjUdJMO2zKOd1gMXPgscHhqKUHdRSjiKIyc0cOzKtL92aP2rPdyKqoUTAkzCuJbZz

 

Du kan også lave et hjemmebiograf setup med et par af vores surroundkompatible Sonos højtalere, som f.eks. et par Sonos ONEs, eller forstærk oplevelsen med en Sub for en ekstraordinær surround oplevelse.

 

Flere detaljer om Sonos Arc:

  • Simpel at sætte op. Sæt Arc til strøm og forbind den til dit TV med HDMI-ARC. Bring din telefon op til Arc for automatisk at parre, og sikkert dele WiFi information ved brug af Near-Field Communication (NFC).

  • HDMI eARC. Forøget båndbrede, supportere højkvalitets lyd og har forsinkelses kompensation indbygget.

  • Dolby Atmos. Afspil Dolby Atmos og Atmos-encoded lyd for at spille fra din samling og favorit tjenester gennem dit TV’s HDMI-ARC eller eARC forbindelse.

  • Lys sensor. Arc opfanger rummets lysstyrke og justere automatisk lysstyrken på sin LED så den er synlig, men ikke distraherende.

  • Automatisk remote sync. Arc forbinder til dit TVs HDMI eARC port med et enkelt kabel og automatisk synkronisere med din remote.

  • Kontroller det som du vil. Kontroller Sonos Arc med din stemme, din Sonos app, din favorite musik tjenestes app eller Airplay 2. Touch kontrollen giver dig kontrol over play, pause, næste nummer og gruppering af rum ved bare at trykke eller swipe på toppen af højtaleren. LED indikerer enhedens status, mute status og voice feedback.

  • Smart stemme genkendelse. Et fire fjern-felts mikrofon modul benyttet til avanceret beamforming og ekko udelukkelse sikre at du bliver hørt, selv når musikken buldre, selv når den spiller i surround sound. For privatlivet, sluk for mikrofonerne med et tryk. LED lyset er elektronisk styret og vil altid indikere om mikrofonerne er tændt eller om din stemmetjeneste ikke lytter.

  • Optimiseret til din lytning. Inde fra Sonos App, tryk taleforbedring så du aldrig misser et ord, eller nattetilstand for at forstærke stille lyde og reducere høje lyde så du kan nyde lidt late night TV uden at vække hele huset.

  • Indstil med Trueplay. Trueplay giver dig mulighed for at foretage en professionel højtalerkalibrering med din iOS enhed. Tilpasning og optimisering af højtaleren til de unikke karateristikker i rummet. Kræver en iOS enhed. 

  • Lav profil og kompakt størrelse. Størrelsen er 87mm x 1141.7mm x 115.7 mm (H x B x D) og Arc vejer 6.25 kg.

Forudbestil idag på Sonos.com i stilfuld sort med mat finish eller hvid med mat finish for 6.699 DKK.

Vi har annoceret detajlerne om Sonos Five og den ny Sonos sub. Du kan også se vores blog for flere fortællinger. 


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

5 replies

Userlevel 4
Badge +5

Understøtter den nye S2 software Google assistent stemme profiler? Det manglede desværre meget i den gamle.

Userlevel 1
Badge +5

Vi har desværre ikke offentligt detaljeret information om S2 endnu.

Userlevel 4
Badge +5

Vi har desværre ikke offentligt detaljeret information om S2 endnu.

Jeg kan opdatere med, at der fortsat ikke er sket noget omkring personlige Google Assistent profiler på S2 - disse understøttes stadig ikke på SONOS.

Userlevel 4
Badge +5

Vi har desværre ikke offentligt detaljeret information om S2 endnu.

Med lidt held bliver denne mangel snart rettet jf denne artikel:

Google is starting to treat third-party smart speakers as first-class citizens

Userlevel 4
Badge +5

Vi har desværre ikke offentligt detaljeret information om S2 endnu.

Med lidt held bliver denne mangel snart rettet jf denne artikel:

Google is starting to treat third-party smart speakers as first-class citizens

Mere detaljeret vejledning…

https://en.community.sonos.com/announcements-228985/google-assistant-voice-match-available-on-sonos-6842485