Nyhed

Slut med softwareopdateringer - Uddybning

  • 23 January 2020
  • 0 replies
  • 671 views
Slut med softwareopdateringer - Uddybning
Userlevel 1
Badge +5

Vi annoncerede i går at nogle af vores ældste Sonos produkter, vil blive defineret som Legacy i Maj 2020. Vores forpligtelse er at supportere produkter med regelmæssige opdateringer, i et minimum af 5 år efter vi stopper med at sælge dem, og vi har god tradition for at supporter produkter væsentligt længere.

 

Vi vil gerne tage tid til at besvare nogle af de spørgsmål vi har set en del af, i en let tråd så folk kan finde den korrekt information nemt.

 

Startende i Maj vil softwareopdateringer og nye funktioner fra Sonos kun blive leveret til systemer, der udelukkende består af moderne produkter.

 

Efter Maj vil systemer der inkludere både Legacy og moderne produkter, fortsætte med at virke som hidtil - de vil dog ikke længere modtage regelmæssige opdateringer eller nye funktioner.

 

Sonos arbejder fremadrettet på at vedligeholde den eksisterende oplevelse og foretage bug løsninger. Dog vil vores indsats i sidste ende, være hæmmet af mangel på hukommelse og processorkraft i disse Legacy enheder. Vi forventer ikke nogen umiddelbart påvirkning af din oplevelse, men adgang til tjenester og den generelle funktionalitet, vil over tid blive påvirket, specielt i sammenhæng med at vores partnere videreudvikler på deres tjenester og funktioner.

 

Kunder med både Legacy og moderne produkter, har tid til at bedømme hvilken mulighed der er bedst for dem. Du kan fortsætte med at bruge hele dit system i Legacy mode - i det tilfælde, vil det stoppe med at modtage regelmæssige opdateringer og nye funktioner. 

 

Du vil også have muligheden for at separere dine Legacy produkter, fra dine moderne produkter, så de moderne produkter stadig vil modtage opdateringer og nye funktioner, og Legacy kan blive brugt separat. Vi har mere information om hvordan dette gøres, når vi kommer til Maj, når det bliver muligt.

 

Endnu en mulighed der er tilgængelig for alle kunder med Legacy produkter er at, tage imod tilbuddet om at benytte vores Trade Up program, som tillader dig at opgradere ældre Sonos produkter, til moderne enheder med en 30% besparelse. Trade up vil være en mulighed for disse kunder, på et hvilket som helst tidspunkt, de skulle bestemme sig for at opgradere. 

 

Vi anerkender at dette er nyt for Sonos ejere, ligesom det er det for Sonos. Vi har forpligtet os til at hjælpe dig ved at gøre muligheder tilgængelige for dig, for at give den fornødne support, til at træffe de bedste beslutningerne for dit hjem.

 

Har du yderligere spørgsmål skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at spørge.


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.