Answered

S2 mister forbindelse til Sonos One

  • 25 April 2021
  • 3 replies
  • 260 views

Efter at være skiftet til Stofa fibernet oplever vi konstant at S2 ikke kan finde vores Sonos One når app afbrydes og vi efter et stykke tid igen vil afspille musik. Har talt med både Stofa og Sonos men uden succes. Sonos One kan hele tiden ses på vores WiFi. Nogen der har oplevet det samme og fundet en løsning? 

icon

Best answer by ClausN 25 April 2021, 20:44

View original

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

3 replies

Hvis du bruger iPhone/iPad, så prøv at deaktivere “private address”: https://support.apple.com/en-us/HT211227

Hvis det ikke hjælper, og hvis du bruger Stofas SuperWifi enheder, kan det måske være årsagen. Prøv at forbinde Sonos One med et ethernet kabel direkte til routeren.

Nogle routere har desuden problemer med at koble mellem 2,4 GHz og 5 GHz, og løsningen kan så være at deaktivere det ene af båndene i routeren, afhængigt af hvilken version af One du har, så man sikrer, at controller og højttaler er på samme bånd.

Hej. Tak dine tip. Vi bruger android enheder og har prøvet det med at splitte vores WiFi op i 2.4 og 5 ghz men uden succes... 

Userlevel 1
Badge +4

Hej @Lbc8370 velkommen til communitet.

Jeg ville give @ClausN ret og prøve at kable højtaleren direkte til routeren, hvis i kun har en router i jeres hjem.

Hvis i bruger et mesh system, så kan det nogle gange få systemet til at falde af, hvis højttaleren forbinder til en af de trådløse mesh noder.

Hvis i derfor kun lader hoved routeren / noden stå tændt, og jeres Sonos One ikke forsvinder igen, så kan det tyde på de trådløse noder står for langt fra hinanden.

Det er noget vi ser nogle gange med mesh systemer, da mesh noderne så ikke kan kommunikere ordentligt med hinanden.