cum pot conecta la tv smart play 1 si play 3 , imi trebuie sonos connect prin cablu audio ?
cu sonos connect prin cablu audio in?????
Niciunul dintre aceste dispozitive nu are o linie de intrare, așa că nu, nu pot fi conectate direct la televizor. Ar trebui să utilizați un difuzor Sonos conceput pentru utilizarea televizorului, Sonos Ray (conectat printr-o conexiune optică), Sonos Beam sau Sonos Arc (ambele conectate prin ARC la televizor).
Puteți conecta televizorul la un Sonos CONNECT printr-o intrare analogică, dacă televizorul are o ieșire analogică. Cu toate acestea, linia analogică de pe orice dispozitiv Sonos are o întârziere de 75 de milisecunde încorporată, ceea ce ar face imposibilă sincronizarea audio și video. S-ar putea să te apropii suficient de mult încât să nu te deranjeze, dar mulți oameni, inclusiv eu, consideră că este intolerabil. mult mai bine să folosesc dispozitivele din răspunsul meu anterior, care folosesc o intrare digitală și sunt de fapt concepute pentru a fi utilizate cu un televizor.
Dar cu un Sonos Connect gen 2 ,se poate ?
Nu. Rețineți că am spus toate intrările de linie analogică. În continuare ar trebui să utilizați unul dintre dispozitivele Sonos concepute pentru conectarea la televizoare.
Ai un nr de telefon ,esti roman?
Nu, folosesc Google Translate. sunt pe coasta de vest a Americii. Și nu vorbesc românește.
Dar Sonos Connect are o mufă pentru optical
O ieșire, nu o intrare.
Ok mulțumesc mult pentru informații
Reply
Enter your E-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.