Broken Posts in Favorite topics


Userlevel 3
Badge +2
Notice this morning a few posts not letting you read them https://en.community.sonos.com/-228987/want-sonos-to-keep-playing-while-gone-6787382 https://en.community.sonos.com/-228987/resturant-6787392

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

10 replies

Odd. Those are in the 'Ask a question' subforum:
https://en.community.sonos.com/ask-a-question-228987/want-sonos-to-keep-playing-while-gone-6787382
https://en.community.sonos.com/ask-a-question-228987/resturant-6787392
Userlevel 7
Badge +21
Yeah links in Favorite Topics don't work. For example the link given is
https://en.community.sonos.com/-228992/control-sonos-with-alexa-now-6788058
but the actual functional link is
https://en.community.sonos.com/wireless-speakers-228992/control-sonos-with-alexa-now-6788058
This is using Edge, if it makes a difference. Super annoying.
Userlevel 7
Badge +21
Oh and "View All Favorite Topics" has working links. Its just those on the rhs of the main page that are missing the name of the group in the url. (Mind you its weird that the name is required, the random-id should be enough).
Userlevel 7
Badge +21
Not browser specific: fails on Edge, IE11 and Chrome.
Userlevel 3
Badge +2
At the Sonos Team, is there anyway you can sort this out please as the first place i go to is Favorite topics and it is 3 weeks on nearly in reporting this Ta.
Userlevel 5
Badge +3
At the Sonos Team, is there anyway you can sort this out please as the first place i go to is Favorite topics and it is 3 weeks on nearly in reporting this Ta.

Hey Gazer - Our apologies for the delay in getting a reply posted here. We'll take a look at this on our end and reach back out once we have an update.
Userlevel 7
Badge +21
This problem is spreading - I'm seeing some links in Search results missing the area name from the url. Someone needs to dig through the 404 error logs and figure this out asap.
Userlevel 5
Badge +3
Hey everyone, I know it's been quite a while since there's been any activity on this thread, but I'm happy to let you know the issue should be resolved. Since it wasn't wide spread it took a bit more digging to track down the root cause. Please let me know if you're still seeing troubles.
Userlevel 7
Badge +21
Thanks Andy B, seems to be good now.
Userlevel 3
Badge +2
Yes thanks Andy ...all is fine from here as well now, sorry for the late reply to this thread 😉