Skip to main content

why can't i find sonos tube app on my new android phone?

why can't i find sonos tube app on my new android phone?

Sorry to appear ignorant but what’s a “sonos tube app”?

I think it's a third party app. Not produced by Sonos. I assume you would have to download it. And presumably pay for it.

Sonos tube was one last decent app to play music you like, and not only music broadcasted in local region/country you live in. Sad... sonos gets on wrong foot... I live in UK, but our music radios are total crap to my liking and european radios are out of reach. Selling my sonos sysem pm if anyone interested: x2 play:5 and sud gen 2

Én 3 hete tapasztaltam először az , hogy nem indulnak a Video klipek a SonosTube - on , Többször írtam a support- nak  ,DE semmi válasz aztán a napokban már nincs is fent az andoidos App . 

Szomorúan tapasztalon ,hogy a Sonos vezetőség Nem biztosítja azokat amiért megvettem a hangrendszerüket :(( Először az Androidos telefonon található zene lejátszást tiltották le “állítólag nem tudtak megegyezni az új frissítéssel...” Kamu . Be kéne őket perelni amikor megvettem a rendszerüket mindent is lehetett csinálni azért is választottam ezt , Most meg már semmi ingyenes dolgot nem lehet használni …..Kész vicc ez a társaság , Aki most gondolkozik Sonos vételbe ...felejtse el !!!

Nagyon rossz irányba haladnak ….

Reply