Answered

A pairing problem between Sub Mini and Playbar

  • 27 January 2023
  • 4 replies
  • 182 views

Dear All,

I just bought a Sub Mini ans tried to connect it with my Playbar on OS S2 (material version : 1.9.1.10-2.0). But I have an error message "A problem occured when adding your Sub Mini"

The Sub is connected to my app, and it works when I connect it to my 2 Play:1.

Could you please help me?

icon

Best answer by Mr. T 27 January 2023, 23:56

View original

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

4 replies

Userlevel 7

Try unplugging the the Playbar from power for a couple of minutes and reboot your router and phone. Also be sure Wifi is enabled on the Playbar in the Sonos app.

Thanks for your answer GuitarSuperstar, unfortunately it didn't work.

Another Idea?

Userlevel 7

Is the Playbar wired or is it using Wi-Fi?

Do you have any surrounds attached to the Playbar?

If not, can you try adding your Play:1s as surrounds to see if they connect to the Playbar.

 

Hello Mr.T,

My Playbar uses Wi-Fi.

I didn’t have surrounds attached to this Playbar. So I tried to attach my 2 Play:1 to the Playbar, and it worked.

So 3rd step, I tried again to connect the Sub Mini to the Playbar, still with surrounds, and it worked!!!

4th step, I disconnected surrounds from Playbar and Sub Mini continues to work with the Playbar. 

So thanks for your answer. I don’t understand why it works now, but that works.