Vi introducerer Sonos Port

  • 5 September 2019
  • 0 replies
  • 398 views
Vi introducerer Sonos Port
Userlevel 1
Badge +5
Vi introducerer Sonos Port

Sonos Port er den alsidige streaming komponent til dit anlæg eller receiver. Port er tilgængelig i begrænsede mængder på Sonos.com eller hos udvalgte forhandlere fra 12. September, og fuldt tilgængelig I Januar 2020.Port er efterfølgeren til Connect, som leverer fyldig lyd og udvider Sonos systemet til traditionelt lydudstyr. Forbind Port til dit traditionelle anlæg for at streame musik, podcasts, lydbøger og internet radio på dit forstærkede lydanlæg. Du kan også streame LP, CD'ere og lagret musik til andre Sonos højtalere i dit hjem ved at bruges Ports Line-In indgang.

Med Port kan du nemt styre afspilning på dine traditionelle enheder gennem Sonos app, via stemmetjenester når de er forbundet trådløst til en enhed med stemmetjeneste aktiv eller via Apple Airplay2.

Port har en opdateret digital-til-analog konverter til at gengive klar og detaljeret lyd, sammen med en 12V trigger der automatisk tænder din forstærker for at afspille musikken. Port har en mat sort finish og er designet til at være kompatibel med en standard AV rack.

Forbindelser:
Porte og Forbindelser:
  • Strømstik.
  • En analog RCA audio line-out.
  • En digital audio (coaxial) line-out
  • En 12V trigger output.
  • En RCA line-in connection.
  • To Ethernet porte, med 10/100 switching.
Line-out:
Lyd line-out gennem enten analog (RCA) eller digital (coaxial) for at forbinde til lydudstyr. Du kan bruge Port med med enhver kompatibel receiver eller forstærker for at tilføje Sonos streaming funktionalitet og grupper den med andre Sonos højtlaere i dit hjem. 12V triggeren tænder automatisk for dit kompatible anlæg eller receiver når du trykker play, så du har en mere pålidelig måde at sætte musikken igang.

Opsætning:
Port er designet til at blive brugt med dit traditionelle lydsystem. Sæt den til strøm, forbind den til dit WiFi ved hjælp af din Sonos app og forbind Port til dine enheder med et enten analog eller digital coaxial kabel. Se vores setup guide her for flere oplysninger om opsætning af Sonos.

Forudbestil idagSonos.com for 3.399 Kr., tilgængelig i begrænset omfang fra d. 12. September. Fuld tilgængelighed begynder i Januar 2020.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.