F.A.Q.

"På denne iPhone eller iPad" ikke længere tilgængelig

  • 22 August 2019
  • 0 replies
  • 1424 views

Userlevel 1
Badge +5
Startende fra idag vil "På denne iPhone eller iPad" funktionen ikke være tilgængelig i Sonos controller app'en mere. Der er stadig mange måder at spille dit lokale musikbibliotek til Sonos og kontrollere det fra din iOS enhed, inklusiv nogle gode gratis muligheder.

Vi tilføjede "På denne iPhone eller iPad" tilbage i 2012 som en mulighed til at spille lokalt gemt indhold fra din iOS enhed før Apple Airplay var tilgængeligt på Sonos. Måde denne funktion er designet på er blevet mere ustabil med de nyere versioner af iOS og Sonos.

Den bedste måde at afspille musik der ligger på din teleon til Sonos er nu ved at bruge Apple Airplay 2 på kompatible Sonos højtalere (Sonos ONE, AMP, Beam, Play:5(Gen 2), Playbase og SYMFONISK WiFi højtalere). VEd at bruge Airplay 2 kan du sende lyden til et af disse produkter og derefter bruge Sonos app'en til at gruppere højtaleren med andre Sonos enheder for at få dem alle til at spille synkront. Du kan finde mere information omkring brugen af Airplay 2 her.

For dem der ikke har Airplay 2 kompatible Sonos produkter er der yderligere følgende muligheder bruge for at spille musikken du har på din iOS enhed:

  1. At uploade dine musiknumre til en musiktjeneste med en lagerfunktion, som Apple Music eller Google Play Music. Disse tjeneste kan lagre din musik og tillade at du streamer det overalt. Dette er en god måde hvis du har numre der ikke er tilgængelig gennem musik tjenesten. Google Play Music har også en gratis konto mulighed der lader dig uploade op til 50.000 musiknumre som derefter kan spille på Sonos.
  2. Sætte et musikbibiliotek op på en computer eller på en netværksharddisk. Din computer eller lokale drev skal være tilgængeligt på netværket før det virker, men det er dog nemt at overføre musikken til denne placering hvis ikke den allerede ligger der.
  3. Stream musikken fra en musiktjeneste. Der er mere end 100 musiktjjenester tilgængelige gennem Sonos, mange med flere millioner sange.
  4. Android enheder vil fortsætte med at have adgang til "På denne Enhed" funktionen. Så hvis du har en Android telefon eller tablet så kan det være en god løsning at spille musikken fra denne.
  5. Hvis du har en Sonos Play:5, Connect, Connect:Amp eller AMP så har du en Sonos afspiller med en Line-In indgang. Ved at bruge denne Line-In indgang kan du spille lyden fra enhver enhed der er forbundet til den. Til en hvilkensomhelst Sonos afspiller i huset. Man kan også tilføje en enhed der kan modtage Bluetooth eller Airplay til denne indgang og så derefter bruge den overførselsmetode til at spille lyden fra din iOS enhed uden at skulle kable den til Line-In direkte. Du kan se mere om det HER.
I de tre først løsninger behøver din telefon ikke være aktiv for at lytte til musik, og musikken vil fortsætte med at spille selvom den slukkes eller forlader huset. Der er også alarm og playliste funktioner der er tilgængelige for de fleste musikkilder, som ikke var tilgængelige for "På denne iPhone" funktionen.

Mere om hvordan afspiller musik der er gemt på din iPhone, iPad eller iPod Touch kan finde på vores supportside.

Vi vil fortsætte med at supportere alle gennem denne ændring, og hjælper dem med at sætte de nøvendige workarounds op så de kan fortsætte med lytte til deres favorit musik på Sonos.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.