News

Introducere Sonos Sub gen 3, genial lyd du kan føle

  • 6 May 2020
  • 3 replies
  • 459 views
Introducere Sonos Sub gen 3, genial lyd du kan føle
Userlevel 1
Badge +5

Tilgængelig d. 10. Juni, Sonos Sub bliver mesterligt afpudset med sin tredje generation. Vi fremhæver det samme ikoniske design og kraftige bass med opdateret intern hardware inklusiv forøget hukommelse, mere processorkraft og et nyt trådløst modul.

 

Hør og føl forskellen med Sub, den trådløse subwoofer til dyb bass. Oplev dybere dybder og højere højder når du forbinder Sub til dit Sonos system over WiFi. Placer det prisvindende design lodret eller læg den ned og nyd ren bass uden vibration eller raslen.

CCH4In6Dp1wRX7Trg8spA2Ef8xoZdHiBB5H24X53W_29qYoVA1ifrcSsBfYs9ZkI9YPrG5K8CTFF5Kc9rolO-sPaLXG6Tf-EFZqoaTnrUUArB2_2zPr2KW0vWnniwAvZbM_k9n2x

Ingen buzz, kun bass

Sonos Sub har to kraft-udlignende højtalerenheder ved sit center for at eliminere vibration og raslen så du får en mere kraftfuld bass uden nogen forvrængning. Den har den samme store lyd som den foregående Sub, med opdateret intern hardware inklusiv forøget hukommelse, mere processorkraft og et nyt trådløst modul.

 

De specialdesignede højtalerenheder overtager de laveste frekvenser for en Sonos højtaler eller hjemmebiograf setup som Sub’en er sat på, hvilket frigør højtalerne til højere høje toner mens Sub håndtere de laveste af de lave toner. Forbind Sub til Arc eller Beam og nyd TV, film og videospil som aldrig før. Tilføj et par ONE SL baghøjtalere for en endnu mere indlevende hjemmebiograf oplevelse.

 

Flere detaljer om Sonos Sub gen 3:

  • Simpel at sætte op. Sæt Sub til strøm og bring din telefon op til Sub for automatisk at parre, og sikkert dele WiFi information ved brug af Near-Field Communication (NFC).

  • Fleksibel Orientering. Sub’s tidsløse design fortsætter med at passe perfekt ind overalt. Stil Sub lodret, læg den på siden eller skub den ind under sofaen uden noget tab af dens egenskaber. 

  • Fyldig Bass. Frekvens respons ned til 25 Hz.

  • Indstil med Trueplay. Trueplay giver dig mulighed for at foretage en professionel højtalerkalibrering med din iOS enhed. Tilpasning og optimisering af højtaleren til de unikke karateristikker i rummet. Kræver en iOS enhed. 

  • Størrelse. Størrelsen er (H x B x D) 389mm x 158mm x 402 mm og Sub vejer 16 kg.

Forudbestil idag på Sonos.com i blank sort eller hvid for 5.999 DKK.

Vi har annonceret detajlerne omkring Sonos Arc og Sonos Five. Du kan også se vores blog for flere fortællinger. 


3 replies

Userlevel 2
Badge

Jeres blog indeholder pt ingen omtale af nyhederne 🤔 hvad kan det nye trådløse modul?

Userlevel 1
Badge +5

Jep, det er min fejl i oversættelsen. Vores blog indeholder ikke detaljer men fortællinger omkring man interessant ting. Jeg har rettet det i artiklen.

 

Det nye trådløse modul har f.eks. NFC for at gøre opsætning nemmere.

Badge

Vil det give mening at opgradere fra gen 2 til gen 3? Jeg tænker mere på, om der er forskel i lyden eller andet?
Det skal lige siges, at min gen 2 spiller fantastisk.

Reply