Sticky Update News

Sonos 10.6 är nu tillgänglig

  • 11 December 2019
  • 0 replies
  • 457 views
Sonos 10.6 är nu tillgänglig
Userlevel 3
Badge +12

I 10.6 har vi gjort ett antal förbättringar. Det omfattar ytterligare förbättringar av prestanda och förbättrad pålitlighet till ens Sonos-system 

 

En annan viktig sak att ha koll på är att det har skett vissa förändringar i hur Spotify ansluter till ditt Sonos-system.

 

Du kan hitta ytterligare information om våra senaste uppdateringar här:

Information om uppdateringar av Sonos programvara.


 

Spotify-förändringar:

Det har skett några förändringar i hur Spotify ansluter till Sonos.

Från och med idag måste dina Sonos spelare köra programvaruversion 10.4 eller senare för att kunna styras av Spotify appar som du har på dina enheter. Om du har ditt system uppdaterat kommer du inte att märka några ändringar.

 

Om du använder äldre programvara och inte har uppdaterat än så kan du fortsätta använda Sonos appen för att spela Spotify på Sonos, men Spotify appen kan inte styra vad som spelas. Vi rekommenderar alltid att hålla ditt Sonos system uppdaterat med den senaste programvaran.

 

Observera också: Detta är den sista uppdateringen för iOS 10 och Android 5 och 6. Enheter som kör dessa operativsystem kommer att kunna ansluta till Sonos-system och kontrollera grundläggande funktioner, men kan inte komma åt de flesta inställningar.

Följ dessa steg för att få ditt system uppdaterat:

 

Gå till Inställningar> System> Systemuppdateringar, eller klicka på knappen "Uppdatera nu" om den visas på din controller. Om du har aktiverat automatiska uppdateringar kommer ditt system att uppdateras automatiskt, men du kan behöva uppdatera din Sonos-app manuellt beroende på dina appinställningar. Du kan aktivera automatiska uppdateringar om du inte har gjort det redan, under System> Systemuppdateringar så att de uppdateras utan ditt ingripande, på så sätt är ditt system uppdaterat när du använder det.

 

Det är vanligtvis en bra idé att aktivera automatiska programuppdateringar under System> Systemuppdateringar, så att ditt system alltid är uppdaterat när du använder det.

 

Om du har andra problem med att uppdatera ditt system, ta en titt på denna artikel: Felmeddelande vid försök att uppdatera Sonos.


0 replies

Be the first to reply!

Reply