Sticky News

Möt Sonos One SL

  • 5 September 2019
  • 0 replies
  • 603 views
Möt Sonos One SL
Userlevel 3
Badge +12
Tillgänglig den 12e September, Sonos One SL är den essentiella högtalaren för musik och mer. Sonos One SL har samma ljud och många av samma fantastiska funktioner som Sonos One, bara utan de inbyggda mikrofonerna som ger dig valet att lägga till röststyrning i ditt system eller inte.
Sonos One SL levererar rik, rumfyllande ljud i kompakt storlek. Den har två klass-D förstärkare som är perfekt anpassade till sin unika akustiska arkitektur, som driver en mid-range woofer och en tweeter.

Styr den med Sonos-appen, Apple Airplay 2 och mer. Du kan fortfarande styra One SL med din röst om du trådlöst ansluter den till en röstaktiverad enhet, till exempel en Sonos One, Sonos Beam, Amazon Echo Dot eller Google Home Mini. Gäller endast där dessa tjänster är tillgängliga med Sonos.Den kompakta designen passar nästan vilket utrymme som helst. Ställ den på köksbänken eller i bokhyllan i kontoret. Koppla ihop två Sonos One SL-högtalare, eller en One SL och en Sonos One, för att få stereoljud eller för bakre surroundhögtalare i en 5.1-installation.


Mer detaljer om Sonos One SL:
  • Strömma musik till One SL med Sonos-appen eller Apple AirPlay 2.
  • Använd Trueplay med en iOS-enhet för att justera ljudet så att den låter bra oavsett var den är placerad
  • Kapacitiva touch kontroller ovanpå tillåter dig att trycka och svepa för att spela, pausa, hoppa över spår, justera volymen och gruppera rum.

Förbeställ idagSonos.com i storslagen helsvart eller vitt för 2299 SEK, tillgänglig över hela världen från 12e September.

0 replies

Be the first to reply!

Reply