Question

ljudavbrott från *på min iphone*

  • 3 April 2019
  • 1 reply
  • 105 views

hej. har ständiga problem med att mitt sonos stannar, kapar, byter till nästa låt när det spelas mp3or från itunesbiblioteket på telefonen. ofta mixtapes på ca 150mb. inga problem vid uppspelning frän spotify dock men behöver lyssna igenom mixar o detta funkar då inte... trodde det var nätverket, har bytt kanaler, testat med o utan bridge men exakt samma problem uppstod på helt annan sonosanläggning i amsterdam förra veckan - så vad göra???

1 reply

Userlevel 3
Badge +14
Hej dj airtight,

Välkommen till forumet!

Håll ett öga på denna sida.

Vi undersöker för närvarande problem med ljuduppspelningar från en iPhone eller iPad på Sonos från musikkällan På denna iPhone eller iPad.

Om du har andra appar igång som använder iOS-enhetens ljud, till exempel ringer ett telefonsamtal eller använder YouTube, sociala medier eller Bluetooth-hörlurar, samtidigt som du spelar upp ljud från musikkällan På denna iPhone eller iPad kan du uppleva avbrott på Sonos tills du stänger eller avslutar dessa appar. För att få bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi också att du inaktiverar Bluetooth tills problemet är löst.

Om det finns några AirPlay-enheter i nätverket, till exempel Apple TV eller Airport Express, kan uppspelningen från musikkällan På denna iPhone eller iPad plötsligt avbrytas tills AirPlay har inaktiverats på dessa enheter.

Vi förstår att detta inte är en idealisk lösning för dem som använder AirPlay regelbundet, men om du vill kunna fortsätta spela upp ljud på Sonos från musikkällan På denna iPhone eller iPad utan avbrott behöver du följa tillverkarens instruktioner för att inaktivera AirPlay. När du har inaktiverat AirPlay behöver du stänga Sonos-appen och öppna den på nytt för att fortsätta uppspelningen.

Reply