Kommande förändringar för "På denna iPhone eller iPad"-funktionen

  • 11 June 2019
  • 0 replies
  • 2336 views

Userlevel 3
Badge +14
Vi lanserade först funktionen "På denna iPhone eller iPad" 2012 innan AirPlay var tillgänglig på Sonos. Det sätt som den här funktionen ursprungligen utformades på har blivit opålitlig med nyare versioner av iOS, och under de kommande månaderna kommer den här funktionen inte längre att vara tillgänglig i Sonos-appen.

Det bästa sättet att spela musik som sparats på din telefon till Sonos är nu med hjälp av Apple AirPlay 2 på kompatibla Sonos-högtalare (Play: 5 gen2, Playbase, Beam, Sonos One och Sonos Amp). Du kan få en AirPlay 2-ström till en av dessa högtalare och använd Sonos-appen för att gruppera den med andra Sonos-rum för att alla ska spela i synkronisering. Du kan hitta mer information om hur du använder AirPlay 2 med Sonos här.

Några extra alternativ för att spela spår som lagrats lokalt på din telefon till Sonos utan att använda AirPlay 2 är:

  1. Strömma musiken från en musiktjänst. Det finns över 100 musiktjänster tillgängliga på Sonos, många med flera miljoner låtar.
  2. Överför dina spår till en musiktjänst med en lagringsfunktion, som Apple Music, som kommer att lagra ditt bibliotek och strömma det. Det här är ett bra alternativ om du har låtar som inte är tillgängliga på en streamingtjänst.
  3. Dela musikbiblioteket på en dator eller nätverksansluten lagringsenhet. Det innebär att du installerar en hårddisk på ditt lokala nätverk och strömmar musikbiblioteket från den.
För alternativ 3 se stegen här. Detta gör det så att din telefon inte behöver slås på för att lyssna, och musiken fortsätter att spelas så länge lagringsplatsen är tillgänglig.

Mer om hur du spelar upp musik som sparats på din iPhone, iPad eller iPod touch finns på våra supportsidor.

Vi fortsätter att stödja alla genom denna ändring och hjälper dem att ställa in de nödvändiga lösningarna för att fortsätta att lyssna på deras favoritlåtar på Sonos.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.