Question

Jensen Omni Lite

  • 31 January 2020
  • 5 replies
  • 91 views

Hej,

Har ett wifi system från Jensen, Omni Lite.

Det har funkat klockrent i ca 3 månader, men nu har 1 av 3 enheter börjat med att koppla ner.

Den lyser fast grönt ett tag, sen början den blinka grönt, går över till fast rött sken och slutligen går den över till fast grönt igen.

Så håller den på hela tiden. 

Jag har försökt göra en reset på den, men det beter sig likadant.

Något tips på hur jag kan komma vidare?

Mvh//

Jocke


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

5 replies

Userlevel 3
Badge +12

Hej joakim hermansson, 

 

Välkommen till vårt forum! 

 

Då den blinkar grönt så betyder att den i det här fallet är återställd och behöver installeras om. 

Så testa att lägga till den via appen i: inställningar - system - lägg till produkt.

Så här ser det och efter en stund är de röda enheterna gröna och i drift en stund. Provade det du skrev innan, dock kunde jag inte lägga till dem. Några mer tips?

Userlevel 3
Badge +12

Bara så jag hänger med här.

Då du skriver “blinkar grönt” menar du att själva sonos högtalaren blinkar grönt från sin lampa?

Eller är det någon av dina Omni lite enheter som blinkar grönt? 

Har bara Omni enheter, ingen Sonos.

Så det är mina Omni Lite produkter som blinkar.

Userlevel 3
Badge +12

Okej. 

Då skulle jag rekommendera dig att kontakta Jensen istället. 

Just nu skriver du till Sonos.