Sticky News

Introducerar Sonos Port

  • 5 September 2019
  • 5 replies
  • 1025 views
Introducerar Sonos Port
Userlevel 3
Badge +12
Sonos Port är den mångsidiga streamingkomponenten för din stereo eller receiver. Port är tillgänglig i begränsat antal på Sonos.com och utvalda återförsäljare från och med 12e September, med full tillgänglighet i Januari 2020.Port är efterträdaren till Connect, som levererar rikare ljud och utökar Sonos ljudplattform till din traditionella ljudutrustning. Anslut Port till din klassiska stereo för att streama musik, podcasts, ljudböcker och internetradio på din förstärkta ljudutrustning. Du kan också streama vinyl, CD-skivor och lagrade ljudfiler till andra Sonos-högtalare runt om i ditt hem med hjälp av linjeingången.

Med Port kan du enkelt styra dina tradtionella högtalare med Sonos-appen, rösttjänster när du ansluter trådlöst till en röstaktiverad enhet , eller Apple AirPlay 2.

Port innehåller en uppdaterad digital-till-analog omvandlare för tydligt detaljerat ljud tillsammans med en 12V-trigger, som automatiskt sätter på förstärkaren för att få musik att spela mer pålitligt. Port har också en matt svart finish och mångsidig design kompatibel med ett standard AV-rack.


Anslutningar:


Uttag och anslutningar:
  • Strömkontakt
  • En analog RCA-ljudutgång
  • En digital (koaxial) ljudutgång
  • En 12V-triggerutgång
  • En RCA Ljud-in anslutning
  • Två Ethernet-portar som erbjuder 10/100 växling.
Ljudutgång:
Port sänder ut ljud genom antingen analog (RCA) eller digital (Koaxial) anslutning för att ansluta förstärkt ljudutrustning. Du kan använda Port med valfri kompatibel receiver eller förstärkare för att lägga till Sonos-streamingfunktioner och gruppera med andra Sonos-högtalare i hela ditt hem. 12V-triggern slår automatiskt på stereon eller receivern när du trycker på play, så du har ett mer pålitligt sätt att få musiken att spela.Installation:
Port är designad för att användas med ditt traditionella ljudsystem. Anslut strömmen, anslut den till ditt WiFi-nätverk med din Sonos-app och anslut Port till dina enheter med den analoga eller digitala anslutningen. Se vår installations guide här för mer information om hur du installerar Sonos.

Förbeställ idagSonos.com för 4799 SEK, tillgänglig i begränsat antal från och med 12e September. Full tillgänglighet börjar i Januari 2020

5 replies

Kan Port-ansluten anläggning med högtalare vara 'surround' högtalare tillsammans med Sonos Beam och Sonos Sub?
Badge
Kan Port-ansluten anläggning med högtalare vara 'surround' högtalare tillsammans med Sonos Beam och Sonos Sub?

Har en liknande fundering.
står på produktsidan;
”Can I connect Port to a third-party receiver or amplifier to power a set of rear or surround speakers?
Port does not power rear or surround speakers.”

Men har man en anläggning som supportar högtalarna eller som i mitt fall ett par aktiva högtalare (Bang & Olufsen BeoPlay S3) kan man då ställa in dem som surround-högtalare?

om inte finns det några planer på att uppgradera någon mjukvara för att stödja detta eller utveckla en sån produkt?
I don’t think either of us ment ’power’ as in power amp for speakers. I, for sure asked about, if Sonos Port can be part of a Sonos 5.1 home theather solution?
Badge
I don’t think either of us ment ’power’ as in power amp for speakers. I, for sure asked about, if Sonos Port can be part of a Sonos 5.1 home theather solution?

Precis.
Själva power-delen funkar väl med aktivt system och har inget i sig att göra med port-produkten, tänkte mest utifrån att de hade en FAQ-fråga som talade om sourround-högtalare. Men de vi båda menar är om de kan vara en del i ett 5.1 system.

Ställde frågan tidigare innan denna produkt kom men då var det ingen av de gamla produkterna som hade det stödet om jag förstod det rätt:

https://en.community.sonos.com/home-theater-228993/using-speakers-from-other-brands-as-surround-sound-to-a-sonos-beam-6814511

Hej!

 

Jag har en fundering, om man har en Port till befintlig anläggning men bara frontar o center inkopplade till den kan man då ha 2st One som surround?

 

Mvh Daniel

Reply