Sticky News

Introducerar Sonos Move, klockrent ljud överallt

  • 5 September 2019
  • 2 replies
  • 352 views
Introducerar Sonos Move, klockrent ljud överallt
Userlevel 3
Badge +10
Vi introducerar Sonos Move, den slitstarka, batteridrivna smarta högtalaren för utomhus- och inomhuslyssning. Kraftfull och mångsidig med smart och anpassningsbart ljud. Sonos Move finns tillgänglig från och med 24e September.Sonos Move levererar förvånansvärt djup bas, en ultrabred ljudbild och automatisk Trueplay-inställning som perfekt balanserar ljudet för var du är och vad du lyssnar på.

Move har två klass-D digitala förstärkare perfekt inställda för att matcha högtalarelementen och den akustiska arkitekturen. Den har även en nedåtskjutande tweeter i en specialdesignad vågledare som sprider ljudet jämnt, tillsammans med en mid-woofer integrerad i högtalarkabinetten för en djup, rik bas.

Anslut Move till resten av ditt Sonos-system hemma på WiFi för att strömma musik i ett rum eller synkronisera med andra högtalare i ditt hem. Spela musik, kolla nyheter, ställ in väckningar, få svar på dina frågor och mer, helt handsfree med Alexa eller Google Assistant. Gäller endast där dessa tjänster är tillgängliga med Sonos
Byt till Bluetooth när du är hemma eller på språng och spela musik direkt från din mobilenhet.


Detaljer om Sonos Move:
  • Move passar sömlöst in i den medföljande laddningsbasen och har ett ergonomiskt handtag som gör det enkelt att ta upp och bära
  • Move har ett tufft, hållbart skal och en IP56-klassning, vilket innebär att den kan stå emot fall, stötar, luftfuktighet, regn, damm, UV-strålar och extrem värme och kyla.
  • Responsiva touch controller på högtalarens ovansida gör det enkelt att spela, pausa, hoppa över, justera volymen och gruppera rum när den är i wifiläge. Det finns även en mikrofonknapp som enkelt kan slå på eller av mikrofonerna.
  • Move har också en kopplingsknapp, strömbrytare och WiFi/Bluetooth-läge knapp på baksidan, precis under handtaget.

Ström och batteri:
Move’s batteri håller upp till 10 timmar i oavbruten uppspelning. Om den inte står i laddningsbasen och inte används så går Move in i strömspararläge för spara batteritiden i upp till 5 dagar. Batteriet är uppladdningsbart med den medföljande inhomhus laddningsbas eller en USB-C laddare som har följande utgångsnivåer: 12V/3A, 15V/3A eller 20V/2.25A. Efter cirka tre år, eller 900 laddningar, kan Move-batteriet enkelt bytas ut så att du kan lyssna under många år framöver.

Förbeställ idagSonos.com i svart för 4499 SEK, tillgänglig i hela världen från och med 24e September.

2 replies

Badge +2
Jag såg att den inte verkar finnas i vit. Då går den tyvärr bort då alla andra enheter är vita. Vet du om den kommer komma i vit så småningom?
Userlevel 3
Badge +10
Hej Skruffe,

Precis, den finns inte i vit.
Har tyvärr ingen information om den kommer i vitt eller inte, vi får se vad som händer framöver.

Reply