Sonos 10.6 er nå tilgjengelig

  • 11 December 2019
  • 0 replies
  • 154 views
Sonos 10.6 er nå tilgjengelig
Userlevel 4
Badge +12

I 10.6 har vi gjort en rekke endringer. Vi har gjort ytterligere ytelsesforbedringer og forbedret pålitelighet for Sonos-systemer.

En annen viktig ting å merke seg er at det har skjedd noen endringer i måten Spotify kobler til Sonos-systemet ditt.

Du finner de siste utgivelsesnotatene våre i artikkelen vår:

Utgivelsesnotater for Sonos-programvare

 

Spotify-endringer:
Det har skjedd noen endringer i hvordan Spotify kobles til Sonos.

Fra og med i dag må Sonos-spillerne dine kjøre programvareversjon 10.4 eller nyere for å bli kontrollert av Spotify-apper som kjører på enhetene dine. Hvis du har holdt systemet ditt oppdatert, vil du ikke merke noen endringer.

Hvis du bruker eldre programvare og ikke har oppdatert ennå, kan du fortsette å bruke Sonos-appen til å spille Spotify på Sonos, men Spotify-appen kan ikke kontrollere hva som spilles. Vi anbefaler alltid å holde Sonos-systemet ditt oppdatert med den nyeste programvaren.

 

Merk også: Dette er den siste oppdateringen for iOS 10 og Android 5 og 6. Enheter som kjører disse operativsystemene vil kunne koble seg til Sonos-systemer og kontrollere grunnleggende funksjoner, men kan ikke få tilgang til de fleste innstillinger.

 

Følg disse trinnene for å få systemet oppdatert:

Gå til Innstillinger > Anlegg > Systemoppdateringer, eller klikk på "Oppdater nå" -knappen hvis den vises på kontrolleren. Hvis du har aktivert automatiske oppdateringer, oppdateres systemet automatisk, selv om du kanskje må oppdatere Sonos-appen manuelt, avhengig av appinnstillingene. Du kan aktivere automatiske programvareoppdateringer hvis du ikke har gjort det under Anlegg > Systemoppdateringer slik at de oppdateres uten ditt inngrep. På den måten er systemet ditt oppdatert når du bruker det.

Det er vanligvis en god idé å aktivere automatiske programvareoppdateringer under Anlegg > Systemoppdateringer, slik at systemet ditt alltid er oppdatert når du bruker det.

 

Hvis du har andre problemer knyttet til oppdatering av systemet ditt, kan du sjekke denne artikkelen: Feilmelding under oppdatering


0 replies

Be the first to reply!

Reply