ios local files

'På denne iPhone eller iPad' er ikke lenger tilgjengelig

  • 21 August 2019
  • 0 replies
  • 382 views

Userlevel 4
Badge +12
Etter i dag vil funksjonen ‘På denne iPhone eller iPad’ ikke lenger være tilgjengelig i Sonos-appen. Det er fremdeles mange måter å spille av lokalt lagrede musikkbibliotek til Sonos og styre det fra iOS-enheten din, inkludert noen gode gratisalternativer.

Vi lanserte først 'På denne iPhone eller iPad' i 2012 som et alternativ for å spille lokalt lagret innhold fra iOS-enheten din før Apple AirPlay ble tilgjengelig på Sonos. Måten denne funksjonen opprinnelig ble designet på, har dessverre blitt upålitelig i nyere versjoner av iOS og Sonos.

Den beste måten å spille av musikken som er lagret på telefonen din til Sonos, er nå ved å bruke Apple AirPlay 2 på kompatible Sonos-høyttalere (Sonos One, Amp, Beam, Play:5 (Gen 2), Playbase og SYMFONISK WiFi-høyttalere). Ved hjelp av AirPlay 2 kan du sende lyden til et av disse produktene og bruke Sonos-appen til å gruppere den med alle andre Sonos-rom for å få dem alle til å synkronisere. Du finner mer informasjon om bruk av AirPlay 2 med Sonos her.

For brukere som ikke har AirPlay 2-kompatible Sonos-produkter, fins det andre alternativer for å spille av spor som er lagret på telefonen din til Sonos:

  1. Last opp sporene dine til en musikktjeneste med en lagringsfunksjon, for eksempel Apple Music eller Google Play Music. Disse tjenestene lagrer biblioteket ditt i skyen og lar deg streame det hvor som helst. Dette er et flott alternativ hvis du har sanger som ikke er tilgjengelige på en abonnementsbasert strømmetjeneste. Google Play Music har også et gratis kontoalternativ som lar deg laste opp 50 000 spor og spille dem hvor som helst, også på Sonos.
  2. Del et musikkbibliotek fra en datamaskin eller nettverkstilkoblet lagringsstasjon. Du må ha datamaskinen eller den lokale stasjonen tilgjengelig og påslått når du vil spille musikk, men biblioteket ditt vil være enkelt å overføre til disse enhetene, hvis det ikke allerede fins der.
  3. Strømming av musikken fra en musikktjeneste. Det fins mer enn 100 musikktjenester tilgjengelig på Sonos, mange med flere millioner sanger.
  4. Android-enheter vil fortsatt ha tilgang til funksjonen 'På denne enheten'. Hvis du har en Android-telefon eller nettbrett, er "Spille av musikk lagret på Android-enheten din" til Sonos et flott alternativ.
  5. Hvis du har en Sonos Play:5, Connect, Connect:Amp eller Sonos Amp, har du en Sonos-spiller med en linjeinngang. Ved hjelp av linjeinngang kan du spille musikk direkte fra hvilken som helst enhet som er koblet til den, til hvilken som helst spiller rundt om i huset. Du kan til og med koble en Bluetooth- eller AirPlay-mottakende enhet til linjeinngangen for å bruke mobilenheten uten å trenge å koble den selv til linjeinngang. Se mer om "Bruke linjeinngang på Sonos" her.

Med de tre første alternativene trenger ikke telefonen være påslått for å høre på musikk, og musikken fortsetter å spille selv om telefonen er slått av eller forlater huset. Det fins også alarm- og Sonos-spillelistefunksjoner tilgjengelig for de fleste musikkilder som ikke er tilgjengelige fra 'På denne iPhone'.

Mer informasjon om hvordan du kan "spille musikk som er lagret på din iPhone, iPad eller iPod touch", finner dere på brukerstøttesidene våre.

Vi vil assistere alle gjennom denne endringen, og hjelper gjerne til med å sette opp nødvendige løsninger for at favorittmusikken fortsatt skal kunne spilles på Sonos.

0 replies

Be the first to reply!

Reply