Answered

Ny musikktjeneste i Sonos

  • 26 March 2019
  • 4 replies
  • 2503 views

I min bedrift har vi brukt Spotify Business (med premium-grensesnitt) og det har funket fint. Men nå Har Spotify Business blitt til Soundtrack, og den nye appen ligger ikke inne som en av tjenestene jeg kan velge i Sonos. Hvordan kan jeg få lyd fra den appen (på PC) ut til anlegget? Eller rettere: hvordan får jeg valgt tjenesten i Sonos?
icon

Best answer by ChrippeKing 24 May 2019, 14:11

Hej!

Soundtrack har släppt sitt stöd för Sonos, jag såg detta här.
Nu behöver man inte sladd längre.
View original

4 replies

Userlevel 4
Badge +12
Hei!
Vi har dessverre ikke støtte for Spotify Business eller Soundtrack enda, men jeg har hørt rykter om at de arbeider med dette på sin side. Sonos leverer en åpen platform, og hvem som helst kan utvikle sine apper for Sonos gjennom https://musicpartners.sonos.com/?q=home
Fram til at Soundtrack har gjort dette, vil linjeinngang eller AirPlay2 være løsningen, som forklart av Soundtrack her: https://help.soundtrackyourbrand.com/hc/en-us/articles/115002010891-Connect-with-Sonos
Hei Marius.
Takk for raskt svar. Soundtrack Your Brand jobber kun med Sonos-støtte i mobilappene, ikke til Windows. Fins det noen tjeneste hos dere som spiller lyd fra PCen uavhengig av kilde?
Userlevel 4
Badge +12
Hei

VI har ingen integrerte løsninger for å spille PC-lyd trådløst direkte til Sonos. Det kan være at andre brukere har tredjepartsløsninger de kan dele, men dette er dessverre ikke noe support har oversikt over.
Løsningen vil bli linjeinngang fra en PC som vårt støttede alternativ.
Hej!

Soundtrack har släppt sitt stöd för Sonos, jag såg detta här.
Nu behöver man inte sladd längre.

Reply