Ny med Sonos? Her er noen raske tips for å få deg i gang.

  • 20 April 2017
  • 0 replies
  • 2401 views

Userlevel 4
Badge +12Ny med Sonos? Her er noen raske tips for å få deg i gang.Steg 1: Sett opp systemet


Først og fremst må vi få installert dine Sonos-enheter. Denne guiden burde dekke det du trenger å vite, men du kan også sjekke ut denne videoen.Det er to forskjellige måter å knytte Sonos til ditt hjemmenettverk på. Vi kaller dem BOOST-oppsett og Standardoppsett. Et BOOST-oppsett innebærer at du har minst ett Sonos-produkt kablet inn i nettverket, og dette trenger ikke nødvendigvis være en BOOST.

Standardoppsett betyr at Sonos kobler direkte til ditt trådløse nettverk og at ingen kablet forbindelse trengs. Vennligst merk at om du planlegger et slikt oppsett bør du ha et sterkt og stabilt trådløst nettverk. Ethernetportene på dine Sonos-produkter er ikke aktive i et slikt oppsett fordi de ikke har kablet forbindelse til nettverket.


Steg 2: Spill musikkStart med litt radio


Du kan benytte Radio fra TuneIn på Sonos for å spille av dine favorittradiostasjoner eller oppdage nye stasjoner fra hele verden. Du kan lære mer om TuneIn Radio på Sonos her.

Legg til en musikktjeneste


Lenk dine Sonos-enheter til dine favoritt musikktjenester gjennom appen vår, som beskrevet her. Du trenger ikke oppholde din telefon ved avspilling på Sonos. Det stopper ikke opp om du får en innkommende samtale. Skulle du forlate huset etter å ha startet musikken så spiller det videre til noen ber det stoppe.

Vil du spille fra andre apper?

Sonos kan styres via Google Play Music på Android eller fra hvilken som helst versjon av Spotifys app. Vi samarbeider med ytterligere musikktjenester slik at du kan styre Sonos direkte fra enda flere apper i fremtiden.

Legg til ditt eget musikkbibliotek


Om du har musikk på din datamaskin eller på en nettverkstilkoblet lagringsenhet (NAS) så kan du dele dette med Sonos ved å følge instruksjonene her.


Spill samme musikken i alle rom


Sonos er et multiromsystem. Det betyr at du kan spille av samme musikken i alle rom hvor du har en Sonos-enhet. Se her for hvordan du grupperer sammen dine Sonos-enheter.
Len deg tilbake. Nyt. Bli engasjert.


Fortell oss gjerne hva du lytter til her og se etter anbefalinger her. Del musikken og skap nye diskusjoner. Sleng deg på bølgen.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.