News

Møt Sonos One SL

  • 5 September 2019
  • 0 replies
  • 164 views
Møt Sonos One SL
Userlevel 4
Badge +12
Tilgjengelig 12. september. Sonos One SL er den essensielle høyttaleren for musikk og mer. Det kompakte designet passer nesten hvor som helst. Plasser den på kjøkkenbenken eller gjem den bort i bokhyllen på kontoret.Sonos One SL leverer rik, romfyllende lyd i en kompakt størrelse. Sonos One SL har to klasse D-forsterkere perfekt innstilt etter Moves unike akustiske arkitektur, samt en mid-range woofer og en tweeter.

Den har mange av de samme flotte funksjonene som Sonos One, bare uten de innebygde mikrofonene, noe som gir deg valget mellom å ha enheter med mulighet for stemmestyring i systemet ditt eller ikke. Kontroller den med Sonos-appen, Apple AirPlay 2 og mer. Du kan fremdeles kontrollere One SL med stemmestyring om du kobler den trådløst til en stemmeaktivert enhet, for eksempel en Sonos One, Sonos Beam, Amazon Echo Dot eller Google Home Mini. Gjelder bare der disse tjenestene er tilgjengelige med Sonos.

Bruk to Sonos One SL-høyttalere, eller en Sonos One SL og en Sonos One, for å få stereolyd eller for bakhøyttalere i et 5.1 surround-oppsett.


Flere detaljer om Sonos One SL:
  • Apple AirPlay 2-kompatibel.
  • Bruk Trueplay med en iOS-enhet for å stille inn høyttaleren slik at den høres bra uansett hvor den er plassert.
  • Kapasitive berøringskontroller på toppen lar deg peke og sveipe for å spille, pause, hoppe over spor, justere volumet og gruppere rom.

Forhåndsbestill i dagSonos.com i imponerende svart eller hvitt for 1799 NOK, tilgjengelig over hele verden fra 12. september.

0 replies

Be the first to reply!

Reply