News

Introduserer Sonos Move, Strålende lyd overalt

  • 5 September 2019
  • 2 replies
  • 176 views
Introduserer Sonos Move, Strålende lyd overalt
Userlevel 4
Badge +12
Det gleder oss å kunngjøre Sonos Move, tilgjengelig fra 24. september. Ta med strålende lyd hvor som helst med den slitesterke, batteridrevne, smarte høyttaleren for utendørs og innendørs lytting.Sonos Move leverer overraskende dyp bass, et bredt lydbilde og automatisk Trueplay-innstilling som balanserer lyden perfekt der du er og til hva du lytter til.

Move har to D-klasse digitale forsterkere perfekt innstilt for å matche høyttalerelementene og den akustiske arkitekturen. Den har også en nedoverskytende tweeter i en spesialdesignet bølgeleder som sprer lyden jevnt, sammen med en mid-woofer integrert i kabinettet for dyp, rik bass.

Koble Move til resten av Sonos-systemet ditt hjemme på WiFi for å strømme musikk i ett rom eller synkronisert med andre høyttalere i hele huset.
Move's batteri er designet for opptil 10 timers kontinuerlig bruk, slik at du kan ta den med hvor som helst i og rundt hjemmet ditt. Bytt til Bluetooth når du er borte fra hjemmet eller på farten og spill musikk direkte fra din mobil eller tablet.
Detaljer om Sonos Move:
  • Move passer sømløst inn i den medfølgende ladebasen og har et ergonomisk håndtak som gjør den enkel å plukke opp og bære.
  • Move har en IP56-rangering og tåler fall, støt, fuktighet, regn, snø, støv, UV-stråler og ekstrem varme og kulde.
  • Auto Trueplay-tuning ved hjelp av innebygde mikrofoner i WiFi-modus. Aktiver dette i innstillingene, og mikrofonene vil oppdage hva du spiller og i hvilket miljø, og justerer deretter automatisk for å optimalisere lyden.
  • Responsive berøringskontroller på toppen av høyttaleren gjør det enkelt å spille, pause, hoppe til neste låt, justere volumet og gruppere rom når i WiFi-modus. Det finnes også en mikrofonknapp for å enkelt aktivere og deaktivere mikrofonene.
  • Move har også en Connect-knapp, på/av-knapp og WiFi/Bluetooth-modus-knapp på baksiden, rett under håndtaket.
Strøm og batteri:
Move er designet slik at du skal kunne nyte 10 timers kontinuerlig spilletid. Hvis Move ikke er plassert i ladebasen, vil den automatisk gå i hvilemodus for å holde batterilading i opp til 5 dager. Batteriet er oppladbart med den inkluderte innendørs ladebasen eller med hvilken som helst USB-C lader med følgende utgangsnivåer: 12V/3A, 15V/3A eller 20V/2.25A.


Forhåndsbestill i dagSonos.com i forførende svart for 3,999 NOK, tilgjengelig over hele verden fra 24. september.

2 replies

Ustabil tilkobling. Faller ofte bort fra mine enheter. Vanskelig å koble til igjen

Userlevel 4
Badge +12

Hei,

Vennligst send inn en diagnostikkrapport som forklart i linken under. Svarher med nummeret du mottar så tar vi en kikk i loggen for å se om vi kan se hva som skjer.

https://support.sonos.com/s/article/141

 

Du kan også ta kontakt med support om du ønsker direkte veilledning.

 

800 62460

Man - Fre: 10:00 - 18:00

www.sonos.com/contact

Reply