Introduksjon av PLAYBASE

  • 20 April 2017
  • 0 replies
  • 261 views

Userlevel 3
Badge +12
Fra 4. april er PLAYBASE klar for din hjemmekino. Knappe 5.8 cm høy, men pakket full med ti individuelt forsterkede, spesialdesignede drivere - seks for mellomtoner, tre diskanter og én woofer. Sømløst designet i enten sort eller hvitt, en PLAYBASE vil kunne passe inn i ethvert hjem og fylle det med heftig lyd.PLAYBASE er en enkel og elegant løsning for TV-er som ikke er veggmonterte. Med fokus på imponerende akustikk, trådløs prestasjon samt gjennomtenkt programvare, har vi laget en hjemmekino-høyttaler som passer perfekt under ditt TV-apparat eller inne i ditt TV-møbel.
PLAYBASE vil også kunne fungere som senter i et Sonos-hjemmekinoanlegg. Fordyp deg i en komplett hjemmekino-opplevelse ved å koble til en Sonos SUB og et par PLAY:1, PLAY:3 eller PLAY:5 Gen2 som bakhøyttalere.

PLAYBASE er pakket med alt du kan forvente deg fra en Sonos-høyttaler: alle våre musikktjenester, sømløs avspilling, gruppering av rom og heftig lyd.
Som med PLAYBAR trenger du kun én strømledning og én optisk ledning til din TV. Du kan knytte din egen IR-fjernkontroll til for å kontrollere volumet, og har, lik PLAYBAR, også funksjonene “Taleforbedring” og “Nattlyd”.
For mer informasjon om Sonos hjemmekinoløsninger kan du klikke her :
samlingstråd.
Ikke glem at du kan benytte Trueplay via Sonos kontrolleren for iOS for å kalibrere din PLAYBASE så du får den beste lyden mulig, uansett hvor du sitter og hvordan du har satt det opp. Flere detaljer om Trueplay-kalibrering for hjemmekino-oppsett finner du her.
Finn ut mer om PLAYBASE her. Ikke glem at du også kan sjekke ut vår blog her.

This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.