Question

Apple TV med Ikea Symfhoni og Nettflix

  • 19 August 2019
  • 4 replies
  • 560 views

Hei
Koblet opp IKEA Symfhoni bokhøyhatelere for et par dager siden i et Steril par.
Oopplever nå at Apple TV velger automatisk lyd ut på Hdmi kablen til Tv-en og at når det automatisk byttes episoder i Nettflix så blir lyden borte .Jeg løser dette ved og manuelt stoppe den nye episoden og så starte den på nytt.
Detter blir for mye dill for samboern .
Så lurte på hva jeg har gjort feil ?
Jeg har også deaktivert Wifien når høytalerne jammet ut babycalen, har derfor også kjøpt en swith hvor jeg har koblet inn 2 høytalere og Apple TV en ,
Jeg har også en Netverks punkt til som går rett til Fiber modemet som egentlig er opptatt men burde jeg bytte inngang for å få mindre hakking i overgangene mellom episodene ?
Mvh Yngvar

4 replies

Userlevel 4
Badge +12
Hei Yngvis

Dette høres ut som noe som skjer på Apple TV og AirPlay, så jeg er ikke sikker på at det er innstillinger du kan endre i Sonos for å løse dette.
Fungerer vanlig musikkavspilling fra Sonos-appen som normalt?

Sende gjerne inn en diagnostikkrapport som forklart i linken under og svar her med nummeret du mottar, så tar vi en kikk.
https://support.sonos.com/s/article/141
Badge
Slik jeg forstår oppsettet har du kun 1 Symfonisk stereopar, kjører Airplay mot dette stereoparet som angitt her:

https://support.apple.com/no-no/HT202809

Ingen bakhøyttalere eller annet er involvert?

Dette oppsettet støtter ikke surround, og standard på Apple TV er vel "Bruk beste tilgjengelige" - kan det hende at HDMI-utgangen blir valgt som "Surround-kapabel" lydutgang under avspilling når denne blir "oppdaget" av automatikken, og derfor sender lyden dit?

Hvis dette ikke er gjort allerede er det nok viktig å sette Apple TV til "Stereo" så den ikke foretrekker en surround-kapabel utgang.

https://help.netflix.com/nb/node/468
Hei
Takk for svar .Så ikke meldingen deres før nå , satt Apple Tv-en til sterio utgang rett før jeg begynte og lese deres innlegg nå .Melder tilbake om jeg får låst lyd utgangen til Sonos Høytalerne , flyttet også bort netverks kablen bort fra den lokale swithen med Høytalerne nå.
Har også sent inn diagnostikk til Sonos med : Ditt bekreftelsesnummer er: 1925521241
Hei Yngvis

Dette høres ut som noe som skjer på Apple TV og AirPlay, så jeg er ikke sikker på at det er innstillinger du kan endre i Sonos for å løse dette.
Fungerer vanlig musikkavspilling fra Sonos-appen som normalt?

Sende gjerne inn en diagnostikkrapport som forklart i linken under og svar her med nummeret du mottar, så tar vi en kikk.https://support.sonos.com/s/article/141

Takk da har jeg sent inn diagnostikk og forsøkt oppsette i tråen lengre ned så får jeg håpe det hjelper

Reply