Update News

Sonos 10.6 er nu tilgængelig

  • 11 December 2019
  • 2 replies
  • 485 views
Sonos 10.6 er nu tilgængelig
Userlevel 1
Badge +5

I version 10.6 har vi lavet en række ændringer. Vi har lavet yderligere forbedringer til ydeevnen og forbedret pålideligheden for Sonos systemer.

 

Andre vigtige ting der er værd at lægge mærke til er forandringer i den måde Spotify forbinder til dit Sonos system.

 

Du kan finde vores seneste noter til softwaren i vores artikel her: Produktbemærkninger til Sonos-software.

Spotify Ændringer:

Der har været nogle ændringer i hvordan Spotify forbinder til Sonos.
Fra idag er det nødvendigt at dine Sonos afspillere er opdateret til software version 10.4 eller højere for at kunne styret fra Spotify apps der kører på dine enheder. Hvis du har holdt dit system opdateret så vil du ikke opleve nogen ændring.

 

Hvis du benytter en ældre software version på afspillerne og ikke har opdateret endnu, så kan du fortsætte med at benytte Sonos appen til at styre Spotify på Sonos. Vi anbefaler altid at du holder dit Sonos system opdateret med den seneste version.

 

Læg venligst også mærke til: Dette er den sidste opdatering for iOS 10 og Android 5 og 6. Enheder der benytter disse operativsystemer vil være i stand til at forbinde til Sonos systemer og kontrollere basale funktioner, men vil være ude af stand til at styre de fleste indstillinger.


For at få dit system opdateret,  følg da disse trin:

 

Gå til Indstillinger → System → Systemopdateringer, eller tryk på “Opdater Nu” knappen hvis den vises i din controller. Hvis du har automatiske opdateringer slået til vil dit system opdatere automatisk. Det kan dog være at du er nød til at opdatere din Sonos app manuelt afhængigt af dine app indstillinger. Du kan aktivere automatiske opdateringer hvis du endnu ikke har gjort det ved at gå ind under System → Systemopdateringer så at det opdatere uden indsats fra dig fremover. På den måde sikre du at dit system altid er opdateret når du skal bruge det.

 

Det er som regel en god ide at aktivere automatiske opdateringer under System → Systemopdateringer så  det altid er klar når du skal bruge det.

 

Hvis du oplever nogle udfordringer i sammenhæng med opdateringen af dit system, så kig venligst på denne artikel: Fejlmeddelelse ved opdatering


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

2 replies

Min søn ville i dag høre musik på mit Sonos system via hans Spotify konto. Da han skal vælge en 'available device' igennem Spotify, så står der under alle Sonosenhederne, at det kun er for Premium users. Det har før virket efter opdateringen til 10.6.

Har det noget med den nye udmelding om at Sonossystemet ikke længere ville blive opdateret hvis der er gamle Sonosenheder i systemet? Jeg har bl.a. 2 play:5 gen1 

Userlevel 1
Badge +5

Hej,

Det er desværre op til Spotify hvad de ønsker skal være af funktioner for deres kunder som har Premium, og dem som benytte Free.

Ligesom det for noget tid siden slet ikke var muligt at benytte Free på Sonos da dette krævede Premium.

Nej, hvorda Spotify vælger at lave vilkår for deres brugere har ingen relation til slutningen af softwareopdateringer på ældre Sonos enheder i Maj.

Med venlig hilsen

Frederik H.

 

Sonos Customer Care

Technical Support Engineer