News

Introducerer S2 - ny App og OS til Sonos

  • 8 June 2020
  • 1 reply
  • 404 views
Introducerer S2 - ny App og OS til Sonos
Userlevel 1
Badge +5

Den næste generation af Sonos software er nu tilgængelig. Sonos S2 er en ny app og et nyt operativsystem for kompatible enheder, som med sig bringer support for højere lyd opløsning, gemte grupper, support for nye Sonos produkter og mere.

Lær mere om Sonos S2 app på vores S2 hjemmeside.

 

S2 egenskaber

Support for de nyeste Sonos produkter

Den nye Sonos Arc, Sonos Five og Sonos Sub vil kræve Sonos S2 app. Disse nye afspillere er ikke supporteret af Sonos S1 Controllere.

 

Gemte GrupperTDx8bTckHDxStUK9VvPYGbRTKuZ9BzFNFT3dO6Z4wIiXzaJPUz52-IdlMFBS7HQf_nF-t3s5e455iQA7KRV1Sf9ZKNFx62UsAHI8Bu9Lw1iGEWwK1wohE6uqNuMmqQg0vzA_M2me

Den nye S2 app kan gemme grupper af rum for at skabe grupper der kan tilgås hurtigt og nemt. Når en gruppe er skabt så kan du vælge den for at starte med at spille musik og afspillerne i den vil automatisk gruppere sig.

 

Høj Opløselig Lyd

Med S2 har Sonos højtalere nu support for højopløselige lydsignaler, 24-bit, 44.1/48kHz ved brugen af FLAC/ALAC. Denne support er til lokale musikbiblioteker der er delt fra computere eller netværksharddiske. Vi har opdateret vores artikel om hvilke formater der understøttes her.

 

Sonos Arc er en Dolby Atmos soundbar, og S2 tilføjer support for denne lyd til Sonos for hjemmebiograf og musik. Dolby Atmos kan modtages fra Dolby Digital Plus, Dolby MAT og Dolby TrueHD. 

 

Hvordan får du S2

Alle Sonos systemer vil være i stand til at opdatere til Sonos version 11.2, som indeholder bug fixes og forbedringer til stabiliteten. Denne version er en ny S1 opdatering og er kompatibel med alle afspillere.

 

Når der er opdateret til 11.2 vil systemer der er kompatible med Sonos S2 modtage en notifikation om at en ny app er tilgængelig. Du kan derefter trykke på notifikationen for at starte opdateringen og den nye app vil guide dig igennem at opdatere dine kompatible afspillere til den nye platform. Hvis du ikke ser notifikationen så gå til System Værktøjer og kontrollere dit systems kompatibilitet og opdater hvis nødvendigt. Sonos S2 er Sonos version 12.

 

Du kan kontrollere vores Sonos S2 kompatibilitet artikel for en liste af produkter der er kompatible med S2.

 

Artikler og vigtig information om S2.

Vi vil fortsat supportere produkter på Sonos S1 med bug fixes og sikkerhedsopdateringer, og vi gøre hvad vi kan for at sikre at de fortsætter med at virke med de musiktjenester du elsker med deres begrænsede arbejdshukommelse og processorkraft.

Vi har samlet svar på nogen af de oftest stillede spørgsmål vi har set omkring S2 her, så se venligst de følgende artikler omkring dette:

Sonos S2 Overblik - Et godt startpunkt for at lære mere om S2.

Sonos S2 kompatibilitet - Information om forskellene mellem Sonos S2 og S1, omkring hvilke Sonos produkter der er kompatible.

Opsæt separate S1 og S2 systemer - Lær mere om at opsætte et separat Sonos S1 system med Sonos produkter der ikke er kompatible med S2.

Kendte begrænsninger med separate S1 og S2 Sonos systemer - Denne artikel dækker hvad du kan forvente når du bruger to separate S1 og S2 systemer.

Opsæt et separat Sonos S1 system

Fjern Sonos produkter der ikke er kompatible med S2 - Instruktioner om hvordan du benytter værktøjet i Sonos S1 Controllere til at fjerne inkompatible enheder før du opdatere til Sonos S2.

 

Information om Trade Up:

Hvis du er interesseret i at opdatere ældre Sonos højtalere, så er her detaljerne omkring vores Trade Up program. En måde at få en stor besparelse på nye Sonos produkter der er S2 kompatible.

Trade Up hjemmesiden - Få et generelt overblik om hvad Sonos Trade Up programmet er.

Trade Up support artikel - Trin for trin instruktioner om hvordan du udføre Trade Up på dine kvalificerende Sonos produkter.


This topic has been closed for further comments. You can use the search bar to find a similar topic, or create a new one by clicking Create Topic at the top of the page.

1 reply

Userlevel 2
Badge +3

Bemærk - det betyder desværre, at brugere af Tidal HD musikstreaming forstsat ikke kan bruge 24-bit lyd som det ellers havde været forventet… Stadig på 16-bit (uden at åbne debatten om det egentlig gør nogen forskel).

Jeg har desuden opdateret uden nogen form for problemer - det gik rigtig fint. Det viser sig mere at være et design refresh og der er ikke rigtig kommet nye funktioner til - udover de statiske grupper og nogen mangler - fx har jeg ikke længere “vækkeur” ikonet som direkte adgang til alarmer fra menuen “rum”. Det bliver spændende at se hvad der evt. kommer af reelle nyheder senere... 

De nye statiske grupper kan (endnu?) ikke bruges til alarmer - disse sættes stadig på en enkelt højttaler og virker dermed ikke gennembagt.