Answered

Deezer connection

  • 7 April 2020
  • 3 replies
  • 62 views

I’m using the Deezer streaming service but lately it is not playing on my Sonos system.  Keeps saying connection is lost or unable to play.  Have reset router, reset Sonos app, reauthorized the Deezer service but nothing is working. Any helpful tips to get it working again?  Diagnostics number 770145896

Having trouble 

icon

Best answer by Airgetlam 7 April 2020, 05:41

While you wait for a forum moderator, try this: unplug all you Sonos devices. Then reboot your router. Give the router a minute or two to come back up, then plug your Sonos devices back in to power. Give them a couple of minutes to boot up too, then test. 

View original

3 replies

While you wait for a forum moderator, try this: unplug all you Sonos devices. Then reboot your router. Give the router a minute or two to come back up, then plug your Sonos devices back in to power. Give them a couple of minutes to boot up too, then test. 

Userlevel 3
Badge +9

Hey @DrKooze 

 

Welcome to the Sonos Community.

 

Thank you for providing the diagnostic report. As Airgetlam suggested, a reboot of your router and Sonos system is the best step to take as it will refresh the connection to Sonos and to the network. The reason being is that it seems like there is a miscommunication between your network and Deezer which is why you are seeing the lost connection error message. Take another diagnostic after you test out Deezer after the reboot.

Thanks to Bruce and David C.  The tipped worked a treat.  Much appreciated.

Reply