Question

high sound Soundbar.

  • 3 August 2020
  • 1 reply
  • 47 views

Goedenavond,

Ons hele huis is één en al sonos, van onze normale kamers tot aan de zolder, berging, de douche, you get the drillen.

 

We zijn altijd erg tevreden geweest met Sonos, vandaar ook de enorme uitbreidingsset dat er nu in elke kamer wel wat staat van jullie.

Wij zijn vandaag terug gekomen van een vakantie in Nederland en nu hebben we de Sonos playbar weer heb aangezet maar er komt er een hoge pieptoon uit. We hebben hem al 3x gereset dat werkte niet.

Ook hebben we alle stekkers en geluidskabels eruit gehaald en deze opnieuw aangesloten om te kijken of het wellicht daaraan lag.

Het enige wat helpt om de piep te stoppen is de power kabel eruit halen. Zo gauw die er weer in gaat begint de piep in de playbar, het piepgeluid produceert de playbar ook ten alle tijden ook als er niks word afgespeelt (En de piep blijft aanwezig als er wel muziek etc doorheen komt). Alle andere boxen hebben nergens last van gehad.

 

Hoe kan dit opeens zo plaatsvinden, en nog belangrijke; hoe kom ik er vanaf!?

De piep gaat door merg en been.

Warme groet,

Chantall en Brian


1 reply

Userlevel 5
Badge +15

Hi @Ckabout, Bedankt voor je bericht en welkom bij de community. Bedankt voor het ter sprake brengen en we begrijpen waar je naartoe komt. Met betrekking tot dit probleem, zodat we eerst de status van de Sonos Playbar kunnen controleren op het piepgeluid. Ik zal het je vragen dien een diagnostisch rapport in zodat we verder kunnen onderzoeken wat dit probleem zou kunnen veroorzaken. U kunt de thread beantwoorden met het bevestigingsnummer om u bij dit probleem te helpen. U kunt ook onze Sonos Dutch-community raadplegen voor verdere hulp.

 

Laat ons weten hoe u verder gaat met het bovenstaande advies.

We zijn hier om al uw verdere vragen te beantwoorden.

Reply